Lyden fra musikktjenesten stopper eller har avbrudd

Denne artikkelen gir deg noen måter du kan prøve å rette lydavbrytelser på når du spiller av fra en musikktjeneste på Sonos. Hvis du lytter til en annen kilde, se de andre artiklene våre om feilsøking på lyd for mer hjelp.

Raske løsninger

Følgende trinn løser de fleste lydavbrudd mens du spiller av fra en musikktjeneste. Hvis disse trinnene ikke løser problemet ditt, se seksjonen med avanserte løsninger nedenfor.

Kontroller kontoens strømmegrenser

Noen musikktjenestekontoer tillater bare at det strømmes én strøm om gangen. Hvis du bare hører avbrudd i lyden på en bestemt musikktjeneste med Sonos, kontrollerer du at du ikke bruker musikktjenestekontoen på en annen enhet, som en mobiltelefon eller en datamaskin.

Sjekk internetthastigheten

Strømming fra musikktjenester benytter internettforbindelsen din for å laste ned musikken. Vi anbefaler nedlastingshastigheter på minst 5 Mbps for strømming av musikk på Sonos. Kjør en hastighetstest fra en enhet som er koblet til det trådløse nettverket ditt for å kontrollere internetthastigheten. Hvis internetthastigheten din ikke oppfyller disse kravene, kontakt internettleverandøren din for mer hjelp.

Start ruteren på nytt

Ta ut strømkabelen fra ruteren i 30 sekunder, før du setter den inn igjen for å slå den på igjen.

Fjerne Bridge

Hvis du har en Sonos Bridge, kan det å fjerne den fra anlegget ditt bedre den generelle ytelsen. Følg trinnene i artikkelen vår om å fjerne en Sonos Bridge.

Avanserte løsninger

Hvis trinnene over ikke løser problemet, eller problemet kommer tilbake etter en stund, kan det hende at hjemmenettverket trenger å undersøkes. Følgende trinn er langsiktige løsninger hvis du opplever lydavbrudd mens du spiller av fra en musikktjeneste.

Redusere trådløse forstyrrelser

Trådløse forstyrrelser kan bidra til problemer som at lyden stopper eller har avbrudd på Sonos.

Du kan lese artikkelen vår om hvordan du reduserer trådløse forstyrrelser for å finne ut hvordan du endrer trådløs kanal og flytter Sonos unna visse elektroniske enheter for å unngå forstyrrelser.

Flytt Sonos-produktene dine

Lyd som stopper eller har avbrudd kan skje hvis et Sonos-produkt har en svak trådløs forbindelse med ruteren eller det nærmeste kablede Sonos-produktet.

Hvis du er i en trådløs konfigurasjon, flytt eventuelle påvirkede Sonos-produkter nærmere ruteren. Hvis du er i en kablet konfigurasjon, flytt dem nærmere det nærmeste Sonos-produktet som er kablet til ruteren.

Fjern nettverksenheter som ikke støttes

Se systemkravene våre og artiklene om inkompatible maskinvareenheter for å se om du har noen nettverksenheter som ikke støttes eller som er inkompatible, slik som Wi-Fi signalforsterkere, mobile hotspots eller LTE-rutere. Hvis du har det, kan du slå dem av eller fjerne dem fra nettverket, skifte dem ut med en støttet enhet, eller følge trinnene for din spesifikke enhet hvis den har en tilgjengelig løsning i artikkelen vår om inkompatibel maskinvare.

Skift ut Ethernet-kabelen

Hvis Sonos-anlegget ditt har en kablet konfigurasjon, skifter du ut Ethernet-kabelen som kobler det kablede produktet ditt til ruteren.