Konfigurering av Sonos Move 2

• Mobilenhet er påkrevd
  • Sonos S2 er påkrevd

Denne artikkelen veileder deg gjennom konfigureringen av Sonos Move 2 på Wi-Fi-nettverket. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner på produktsiden for Move 2.

Før du begynner

• Koble den inkluderte ladesokkelen til en strømkontakt, og plasser Move 2 på ladesokkelen for å slå den på. Et blinkende grønt lys vises foran på Move 2 når den er klar til å konfigureres.
  • Last ned Sonos S2-appen for iOS eller Android. Appen veileder deg gjennom konfigureringsprosessen.
  • Move 2 må konfigureres på et Wi-Fi-nettverk før den kan brukes som en Bluetooth-høyttaler.

Konfigurere et nytt Sonos-anlegg med Move 2

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt anlegg, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Move 2 og legge til musikk- og stemmetjenester.

Legge Move 2 til et eksisterende Sonos-anlegg

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble Move 2 til Sonos-anlegget.

Problemer under konfigureringen?

Hvis Move 2 har problemer med å koble til under konfigureringen, se artikkelen vår om feilen «Fant ikke produktet» for mer hjelp.