Overføre Sonos-systemet ditt til en ny konto

Denne artikkelen viser deg hvordan du overfører Sonos-systemet ditt til en ny konto. Du må kanskje gjøre dette hvis du opprettet en ny Sonos-konto eller bruker brukte produkter som fremdeles er registrerte på den opprinnelige kontoen.

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til Innstillinger-menyen og velg Administrer ved siden av anlegget ditt.
    • Hvis du bruker S1 Controller-appen, gå til fanen Innstillinger og velg System.
  3. Velg Overfør systemeierskap og følg instruksjonene.

Overføring uten tilgang til en Sonos-konto

Overføring av eierskap til systemet krever at Sonos-appen din er logget på Sonos-kontoen. Hvis du ikke kan logge på Sonos-kontoen din i appen, må du tilbakestille Sonos-produktene til fabrikkinnstillinger og konfigurere dem som et nytt anlegg. Dette vil slette den gjeldende informasjonen og innstillingene i Sonos-anlegget.

Du kan opprette en ny konto eller logge på en annen konto mens du går gjennom konfigureringsprosessen for det nye anlegget.

1. Tilbakestill hvert Sonos-produkt til sine fabrikkinnstillinger.
  2. Tilbakestill Sonos-appen.
  3. Lukk Sonos-appen og åpne den igjen, og velg Konfigurere et nytt anlegg.
  4. Opprett en ny konto eller logge på en annen konto, så legger du til hvert Sonos-produkt i det nye anlegget.

Mer informasjon

• Hvis du abonnerer på Sonos Radio HD, må du også overføre abonnementet ditt ved å avbryte abonnementet på Sonos Radio HD i den gamle kontoen din, og deretter abonnere på nytt fra den nye kontoen. Se artikkelen vår om å administrere Sonos Radio HD-abonnementet for mer informasjon om hvordan du avbryter et abonnement.
  • Hvis du har noen stemmetjenester koblet til Sonos-systemet ditt, må du fjerne og legge til tjenesten på Sonos igjen etter overføringen er fullført.