Använd linjeingång på Sonos

Den här artikeln handlar om linjeingången och hur den kan användas på Sonos-systemet. Linjeingången är en ljudingång som är tillgänglig på vissa Sonos-produkter och som ger dig möjlighet att ansluta en enhet som har en ljudutgång (t.ex. en cd-spelare eller vinylspelare) så att den spelas upp på Sonos-systemet.

Sonos-produkter med en linjeingång

Välj den Sonos-produkt som du vill använda med linjeingången bland alternativen nedan:

Spela upp från linjeingången

När en enhet har anslutits till linjeingången på en Sonos-produkt kan du börja spela upp ljud från enheten med hjälp av Sonos Controller.

iOS eller Android:

1. Öppna fliken Rum och tryck på det rum eller den grupp där du vill att ljudet från linjeingången ska spelas upp.
  2. Öppna fliken Bläddra och tryck på Linjeingång.
  3. Tryck på källenheten för att starta uppspelningen.

macOS eller Windows:

1. Öppna panelen System och klicka på det rum eller den grupp där du vill att ljudet från linjeingången ska spelas upp.
  2. Under Välj en musikkälla klickar du på Linjeingång.
  3. Klicka på källenheten för att starta uppspelningen.

Justera linjeingångsinställningarna och ljudkomprimeringen

Mer information om att justera linjeingångsinställningarna hittar du i våra artiklar om Linjeingångens inställningar och Ljudkomprimering.