Opsætning af Sonos Beam

• Mobilenhed påkrævet
  • Sonos S2 påkrævet

Denne artikel gennemgår, hvordan du konfigurerer din Sonos Beam (Gen 2). Bemærk, at Sonos S2-appen er nødvendig for Beam (Gen 2). De følgende trin gælder også for opsætning af Beam (Gen 1), som er kompatibel med både Sonos S2-appen og Sonos S1 Controller-appen. Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer på Beams produktside.

Før du går i gang

• Download Sonos-appen til iOS eller Android. Du skal konfigurere din Beam via Sonos-appen, før den kan afspille TV-lyd.
  • Anbring Beam det ønskede sted, og tilslut strøm.
  • Hav det medfølgende HDMI-kabel og den optiske lydadapter klar. Sonos-appen guider dig til, hvilke kabler og porte du skal bruge, når du forbinder Beam med dit TV.

Konfigurer et nyt Sonos-system med Beam

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på Konfigurer et nyt system. Opret eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Tryk på Tilføj i rullemenuen, der viser dit Sonos-produkt. Hvis du bruger Sonos S1 Controlleren, så tryk på Fortsæt > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for at konfigurere din Beam og tilføje dine musiktjenester.

Føj Beam til dit eksisterende system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Tilføj produkt.
  3. Følg trinnene i appen for at forbinde Beam med dit Sonos-system.

Problemer under opsætning?

Hvis din Sonos Beam-enhed har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel "Produkt ikke fundet" for at få hjælp.

Du kan finde mere hjælp til Beam i vores artikler om Krav til TV for at kunne virke sammen med Sonos-hjemmebiografhøjttalere, og hvad du skal gøre, hvis dit Sonos-hjemmebiografprodukt ikke udsender lyd.

Sådan styrer du Beam med din stemme

Med Sonos Voice Control, Amazon Alexa eller Google Assistent føjet til din Beam kan du bruge din stemme til at tænde og slukke for TV'et og justere TV-lydstyrken.

For at du kan bruge disse kommandoer, skal Beam være tilsluttet dit TV’s HDMI ARC-indgang, og dit TV skal have HDMI-CEC aktiveret. Stemmekommandoer til at tænde og slukke for TV'et virker ikke, hvis Beam er tilsluttet via optisk adapter.

Beam kan også tilknyttes Alexa-aktiverede enheder til videostreaming, såsom Fire TV. Du kan få mere at vide i vores artikel om at konfigurere Fire TV med Sonos Beam.