Felkod 59 vid uppdatering av Sonos

Felkod 59 visas när en Sonosprodukt inte lyckas skriva till en fil under uppdateringsprocessen.

Vissa äldre Sonosprodukter löper högre risk att drabbas av felkod 59 när S2-programvaran uppdateras till version 15.6 eller högre. Följande produkter berörs:

• Boost
  • Connect
  • Connect:Amp
  • Play:1
  • Play:3
  • Sub (gen 1)
  • Sub (gen 2)

Om felkod 59 visas när du uppdaterar en Sonosprodukt som inte finns med på listan ovan ber vi att du kontaktar Sonos kundtjänst för att få hjälp.

Kabelanslut och återställ din Sonosprodukt

Följ anvisningarna nedan för att åtgärda felkod 59.

1. Anslut den berörda Sonosprodukten till nätverket med en nätverkskabel.
  2. Återställ Sonosprodukten till fabriksinställningarna.
  3. När återställningen är klar kan du lägga till Sonosprodukten i systemet igen.
  4. Gör ett nytt försök att uppdatera för att slutföra uppdateringsprocessen.