Installera Sonos One

• Mobil enhet krävs

Den här artikeln hjälper dig att installera Sonos One. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer på produktsidan för One.

Innan du börjar

• Placera Sonos One på önskad plats och anslut den till ett eluttag.

• Ladda ner Sonos-appen för iOS eller Android. Appen guidar dig genom installationsprocessen.

Installera ett nytt Sonos-system med Sonos One

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett nytt Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonos-produkt. Om du använder Sonos S1 Controller, tryck på Fortsätt > Installera produkter.
  4. Följ anvisningarna i appen för att installera Sonos One och lägga till musik- och rösttjänster.

Lägg till Sonos One i ett befintligt Sonos-system

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna i appen för att ansluta Sonos One till Sonos-systemet.

Problem med installationen?

Om Sonos One inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.

Styr Sonos One med rösten

Under installationen av Sonos One kommer du att uppmanas att installera röststyrning. Om du väljer att hoppa över det här steget och installera röststyrning senare kan du klicka på önskad röstassistent nedan: