Sådan styrer du Sonos med Amazon Alexa

Denne artikel forklarer, hvordan du kan betjene dit Sonos-system med Amazon Alexa. Hvis du ikke allerede har konfigureret Amazon Alexa, kan du se vores artikel om at konfigurere Amazon Alexa på Sonos.

Grundlæggende kommandoer

Med Amazon Alexa på Sonos kan du bruge grundlæggende afspilningskommandoer såsom afspil, sæt på pause, spring over og skru op/ned for lyden. Du kan finde flere eksempler på afspilningskommandoer på siden for Sonos-færdigheder. Her er nogle eksempler på hvordan du kan betjene Sonos med Amazon Alexa:

• Når du beder Amazon Alexa om at afspille musik, begynder den at afspille fra din standardmusiktjeneste.
  • Du kan vælge en foretrukken højttaler, når du konfigurerer en Alexa Smart Home-enhedsgruppe, således at musik afspilles i et specifikt rum, uden at du behøver sige navnet på rummet.
  • I stereopar med stemmeaktiverede Sonos-højttalere er mikrofonen slået til på begge højttalere, så de reagerer på kommandoer.

TV-kommandoer

Du kan betjene dit TV med Amazon Alexa, hvis du har et Sonos-produkt tilsluttet til TV'et via HDMI ARC. Her er nogle af de kommandoer, du kan bruge med dit TV:

• "Alexa, tænd/sluk for TV'et"
  • “Alexa, skru op for lyden på TV'et.”
  • “Alexa, indstil tilstand på TV.”
  • “Alexa, skift til taleforbedringstilstand i Dagligstuen.”
  • “Alexa, skift til nattilstand i Dagligstuen.”

Understøttes ikke på nuværende tidspunkt

• Afspilning af sange baseret på sangtekster
  • Sådan indstilles alarmer og dvaletimere
  • Tommel op/ned foretaget med stemme understøttes ikke i Sonos-appen
  • Stemmeopkald
  • Hvisketilstand
  • Drop in
  • Afspilning af sange fra dit Sonos-musikbibliotek

Hvis du har problemer med at bruge Amazon Alexa med Sonos, så kan du læse vores artikel om fejlfinding for mere hjælp.