Konfigurer en Amazon Alexa-enhed til at styre Sonos

Denne artikel hjælper dig med at konfigurere en Amazon Alexa-enhed, såsom en Echo eller Echo Dot, til at styre Sonos. Du kan også føje Amazon Alexa direkte til din stemmestyrede Sonos-højttaler. I vores artikel om at konfigurere Amazon Alexa med en stemmeaktiveret Sonos-højttaler kan du se hvordan.

Før du går i gang

1

Aktivering af Sonos-funktionen

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Find fanen Indstillinger, og tryk på Tjenester og stemme > Tilføj en tjeneste > Amazon Alexa > Tilføj Amazon Alexa.
  3. Når du omdirigeres til Alexa-appen, så tryk på Aktiver for at bruge til at logge ind på din Sonos-konto og aktivere Sonos-funktionen.

2

Find enheder i Alexa-appen

Når Sonos-funktioner er aktiveret, beder Alexa-appen dig om at finde enheder. Alexa er nødt til at gennemføre søgeprocessen, så den ved, hvilke navne du har givet dine Sonos-produkter. Du kan også bede Alexa om at finde enheder ved at sige "Alexa, find mine enheder."

3

Brug Amazon Alexa med Sonos

Når Alexa er konfigureret, så afprøv nogle kommandoer til afspilning af musik på Sonos, så du er sikker på, at det virker korrekt. Du kan også konfigurere nogle Alexa-grupper for en mere sammenhængende oplevelse.

Hvis du får problemer med at bruge Amazon Alexa med Sonos, kan du læse vores artikel om fejlfinding for at få hjælp.

Understøttede musiktjenester

Du kan se, hvilke musiktjenester der er tilgængelige på Alexa, i Alexa-appen under Indstillinger > Musik. Tryk på knappen Tilknyt ny tjeneste for at se listen over tilgængelige tjenester. Når en tjeneste er tilføjet, kan du vælge en standardtjeneste ved at trykke på Standardtjenester.

Du kan stadig bruge Alexa til at styre afspilning på Sonos, når du afspiller fra en anden tjeneste, selv hvis den ikke direkte understøttes af Alexa.