Fejl 10 under opdatering af Sonos

Fejl 10 forekommer, når der er et problem med at opgradere dit Sonos-systems firmware.

Dette kan ske, når Sonos S2-appen prøver at udføre en opdatering, mens Sonos-systemet indeholder en blanding af produkter, der kører S1- og S2-firmware. For at rette denne fejl skal du tjekke, om der er produkter under systemfanen i S2-appen, der vises som "Inkompatible", og i så fald nulstille dem til deres fabriksindstillinger. Derefter kan disse produkter konfigureres som et separat Sonos S1-system.