Fejl 9 under opdatering af Sonos

Fejl 9 opstår, når der er et problem med at nedgradere dit Sonos-systems firmware.

Dette kan ske, når Sonos S1 Controller-appen prøver at udføre en opdatering, mens Sonos-systemet indeholder en blanding af produkter, der kører S1- og S2-software. For at rette fejlen kan du enten fjerne S1-produkterne fra dit system eller nedgradere S2-produkterne til S1.

For at fjerne S1-produkterne skal du bruge værktøjet til fjernelse af produkter til at nulstille og fjerne dem fra systemet. Derefter kan disse produkter konfigureres som et separat Sonos S1-system.

For at nedgradere S2-produkterne til S1 skal du følge trinnene i vores artikel om nedgradering og derefter føje dem til dit system igen via S1-appen.

Fejl 9 kan også opstå, hvis du forlader et Sonos betaprogram, og Sonos-afspillerne vender tilbage til den almindelige firmware. Hvis du ser denne fejl, efter du har forladt et betaprogram, så kontakt Sonos Support for assistance.