Fejl 913 ved tilføjelse af en musikbiblioteksdeling

Sonos-appen viser Fejl 913, når den forsøger at oprette forbindelse til en delt musikmappe ved hjælp af en ikke-understøttet delingsprotokol. For at Sonos kan oprette forbindelse til en delt musikmappe, skal den deles ved hjælp af SMBv2 eller SMBv3.

Fejl 913 ved tilføjelse af en macOS- eller Windows-musikmappe

Denne fejl opstår ofte, når du forsøger at tilføje en musikbiblioteksdeling ved hjælp af Sonos-apps til macOS eller Windows, specifikt når du vælger enten "Musikmappe" eller "En anden mappe eller drev tilsluttet min computer" mulighederne. Disse metoder til deling af en musikmappe understøttes ikke længere.

For at løse denne fejl skal du følge trinnene nedenfor for at tilføje din musikmappe via dens netværkssti i stedet:

1. Del manuelt din musikmappe på dit lokale netværk ved at følge instruktionerne i en af disse artikler:
    1. Del din macOS-musikmappe med Sonos
    2. Del din Windows-musikmappe med Sonos
  2. Tilføj din delte musikmappe til Sonos ved hjælp af dens netværkssti.

Fejl 913 ved tilføjelse af en musikmappe på et NAS-drev

Hvis du tilføjer et musikbibliotek på et NAS-drev, betyder Fejl 913, at NAS-drevet deler sin musikmappe ved hjælp af en ikke-understøttet delingsprotokol som SMBv1. For at løse dette skal du justere dine NAS-drevs indstillinger til at dele din musikmappe ved hjælp af SMBv2 eller SMBv3, og derefter prøve at tilføje dit musikbibliotek igen. Konsulter din NAS-drevs manual for information om, hvordan du tjekker eller ændrer SMB-indstillingen.