Fejl ved tilslutning af Sonos-hjemmebiografprodukt til TV

Denne artikel indeholder de mest almindelige fejl du kan støde på under opsætningen af sit Sonos-hjemmebiografprodukt samt links til fejlfindingsguides, der kan hjælpe med at løse dem.

HDMI ARC blev ikke fundet

Du vil se denne fejl, hvis Sonos ikke registrerede et lydsignal fra dit TV via HDMI-kablet. Sørg for, at dit Sonos-hjemmebiografprodukt er tilsluttet dit TV's HDMI ARC-port og at dit TV er tændt og afspiller en TV-serie eller en film. Du kan få mere hjælp i vores artikel Sonos hjemmebiografprodukter udsender ikke lyd.

Der blev ikke fundet et signal fra TV

Du vil se denne fejl, hvis Sonos ikke registrerede et lydsignal fra dit TV via det optiske kabel eller den optiske adapter. Sørg for, at dit Sonos-hjemmebiografprodukt er tilsluttet dit TV's digitale optiske port og at dit TV er tændt og afspiller en TV-serie eller en film. Du kan få mere hjælp i vores artikel Sonos hjemmebiografprodukter udsender ikke lyd.

TV-fjernbetjening blev ikke fundet

Fejlene nedenfor indikerer, at dit Sonos-hjemmebiografprodukt ikke kunne finde din TV-fjernbetjening. I vores artikler Krav til TV-fjernbetjening og Sonos kunne ikke genkende TV-fjernbetjening kan du tjekke, om din fjernbetjening opfylder alle krav.