Krav til TV-fjernbetjening for Sonos-hjemmebiografprodukter

Denne artikel angiver kravene til TV-fjernbetjeninger, der kan bruges til at kontrollere dine Sonos-hjemmebiografprodukter, og indeholder information omkring konfiguration er de fjernbetjeninger, som kræver yderligere konfiguration.

Sonos-produkter, der forbindes via HDMI-ARC

Sonos-produkter, der tilsluttes dit TV via HDMI-ARC, er kompatible med både IR- og RF-fjernbetjeninger. Sørg for, at dit TV har CEC tændt og at dit Sonos-hjemmebiografprodukt er tilsluttet HDMI-ARC-porten på dit TV. Se vores Krav til TV for mere information omkring hvilke HDMI-forbindelser er påkrævet til Sonos.

Sonos-produkter, der forbindes optisk

Sonos-produkter, der tilsluttes dit TV via optisk kabel eller en optisk lyd-adapter er kun kompatible med infrarøde (IF) fjernbetjeninger. Hvis din fjernbetjening kun benytter bluetooth eller radiofrekvens (RF), kræver det muligvis yderligere konfiguration eller også virker den ikke med Sonos-produkter, der er tilsluttet via optisk. Se vores artikel identificering af IR-fjernbetjeninger, hvis du ikke er sikker på hvilken fjernbetjening du har.

Nedenunder er nogle typiske fjernbetjeninger, der ikke har IR-output som udgangspunkt og som kræver yderligere konfiguration for at virke sammen med Sonos-produkter, der er tilsluttet via optisk:

Apple TV
Samsung One
Samsung F Series
LG Magic Remote

Nogle fjernbetjeninger, der medfølger til kabel- eller satellitbokse, vil muligvis dukker op på skærmen, når du justerer lydstyrken. Hvis du oplever dette problem, vil du være nødsaget til at programmere fjernbetjeningens lydstyrkeknapper til at styre Sonos som en separat lydenhed, mens resten af fjernbetjeningen styrer dit TV og din kabelboks. Vi henviser til manualen og producenten til din fjernbetjening eller dit TV for hjælp.