Opsætning af din Sonos Connect

• Mobilenhed påkrævet

Denne artikel gennemgår, hvordan du konfigurerer din Connect. Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer på Connects produktside.

Før du går i gang

• Sæt din Connect, der hvor du vil have den til at stå, og sæt strøm til den.

• Ældre Connect-modeller skal bruge Sonos S1 Controller-appen og kan ikke bruges sammen med Sonos S2-appen. Du kan få flere oplysninger i vores artikel Sonos S2-kompatibilitet.

Opsætning af et nyt Sonos-system med Connect

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på Konfigurer et nyt system, og opret så eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Tryk på Tilføj i rullemenuen, der viser dit Sonos-produkt. Hvis du bruger Sonos S1 Controlleren, så tryk på Fortsæt > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for at konfigurere din Connect og tilføje dine musiktjenester.

Føj Connect til dit eksisterende Sonos-system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Tilføj produkt.
  3. Følg trinnene i appen for at slutte Connect til dit Sonos-system.

Problemer under opsætning?

Hvis din Connect har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel "Produkt ikke fundet" for at få hjælp.

Connects lydindgange og -udgange

Lydindgange

Connect har et sæt analoge RCA-indgange, som du kan bruge til at tilslutte enheder som pladespillere eller CD-afspillere. Du skal bare forbinde RCA-kablet fra din eksterne lydenhed med en RCA-indgang på Connect, hvor der står IN. Du kan få mere at vide ved at læse vores artikel Brug af line-in på Sonos.

Lydudgange

Inden du spiller musik, så sørg for, at din forstærker eller receiver er indstillet til den indgang, som Connect er tilsluttet. Hvis du har problemer med at få lyd, efter du har fulgt disse trin, så læs vores artikel om at fejlfinde ingen lyd fra Connect for at få mere hjælp.

RCA

Forbind den ene ende af RCA-kablet til RCA-udgangen på Connect markeret OUT og den anden ende til en RCA-indgang på din forstærker eller receiver.

Digitalt koaksialkabel

Forbind den ene ende af et digitalt koaksialkabel til udgangen på Connect markeret coax og den anden ende til en digital koaksialindgang på din forstærker eller receiver.

Optisk

Forbind den ene ende af det optiske TOSLINK-kabel til udgangen på Connect markeret optical og den anden ende til en optisk indgang på din forstærker eller receiver.

Line-out-niveauer

Du kan ændre, hvordan du styrer lydstyrken på din Connect, ved hjælp af indstillingerne for line-out-niveauet.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Vælg rummet med din Connect.
  4. Tryk på Line-out-niveauer, og vælg en af mulighederne.

Fast

Indstil Connects line-out-niveau til Fast, hvis du udelukkende vil styre lydstyrken fra din forstærker eller receiver. Du vil ikke kunne justere lydstyrken eller indstillingerne for equalizeren med Sonos-appen.

Variabel

Når Connects line-out-niveau er indstillet til Variabel, kan du bruge Sonos-appen til at indstille lydstyrken.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.