Produkter mangler i Sonos-appen

Sonos-produkter kan forsvinde fra appen, hvis de har mistet forbindelsen til dit netværk eller er blevet slukket uventet. Denne artikel gennemgår, hvad du skal gøre, hvis dine Sonos-produkter er forsvundet fra Systemvisningen eller Indstillingsmenuen i Sonos-appen til iOS eller Android.

Hvis du slet ikke kan bruge dit Sonos-system, og din app viser en fejlmeddelelse om "Ikke forbundet", kan du se vores artikel om Sonos-appen viser en "Ingen produkter fundet" skærm.

Hurtige løsninger til et manglende Sonos-produkt

Kontrollér, at der er sat strøm til det manglende produkt

Dit Sonos-produkt er muligvis forsvundet fra Sonos-appen, hvis det ikke får strøm. Sørg for, at produktets netledning er tilsluttet korrekt, og at stikkontakten fungerer.

Du kan kontrollere, om et Sonos-produkt er tændt og reagerer, ved at trykke på knappen Play/Pause og se, om statuslampen reagerer.

Genstart det manglende produkt

Følg trinene i vores artikel om genstart af Sonos-produkter for hvert manglende produkt. Når produktet er færdig med at starte op, skal du kontrollere Sonos-appen for at se, om det er dukket op igen.

Hvis produktet viser et blinkende grønt lys efter at være blevet tændt, skal du tilføje det til dit system igen.

Genstart din router

Tag stikket til din router ud i ti sekunder, og sæt det derefter i igen. Det kan tage flere minutter, før din router er online igen. Når dit netværk er tilbage, skal du tjekke din Sonos-app for at se, om dit produkt er dukket op igen.

Sådan forhindrer du Sonos-produkter i at miste forbindelsen

Hvis dine Sonos-produkter ofte forsvinder fra Sonos-appen, har de måske problemer med at opretholde en forbindelse til dit netværk.

Flyt Sonos-produktet tættere på routeren

Hvis dit Sonos-produkt er langt fra routeren, kan det have svært ved at holde forbindelsen til dit trådløse netværk. Prøv at flytte produktet tættere på routeren for at forhindre fremtidige udfald. Hvis dit Sonos-system er i en kabelbaseret opsætning, kan du flytte produktet tættere på det nærmeste Sonos-produkt i stedet.

Fjern al trådløs interferens

Trådløs interferens kan gøre det sværere for Sonos-produkter at forblive forbundet til dit netværk.

Du kan besøge vores artikel om reduktion af trådløs interferens for at lære, hvordan du ændrer trådløse kanaler og flytter Sonos væk fra bestemte elektroniske enheder for at undgå interferens.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.