Sonos-produkt vises med statussen "ikke tilsluttet" i appen

• Mobilenhed påkrævet
  • Sonos S2 påkrævet

Denne artikel gennemgår, hvad du kan gøre, hvis dit Sonos-produkt viser statusmeddelelsen "ikke tilsluttet" under fanen System eller Indstillinger. Denne status kan blive vist, hvis dit Sonos-produkt har mistet forbindelsen til dit netværk eller er blevet slukket uventet.

Hvis du slet ikke kan bruge dit Sonos-system, og din app viser fejlmeddelelsen "Kan ikke oprette forbindelse til Sonos", så læs vores artikel Kan ikke oprette forbindelse til Sonos.

Brug appen til at genoprette forbindelse til dit produkt

Sonos-appen kan hjælpe dig med at genoprette forbindelsen til produkter, der ikke længere er forbundet til dit netværk. Appen tjekker, hvilke produkter der har problemer med at oprette forbindelse, og guider dig gennem fejlfindingstrin såsom genstart af din router.

1. Under fanen System skal du trykke på navnet på det produkt, der viser statussen "Ikke tilsluttet".
  2. Når du bliver spurgt, om du vil rette det, så tryk på Ja.
  3. Følg trinnene i appen for at genoprette forbindelsen til dit Sonos-produkt.

Sådan forhindrer du Sonos-produkter i at vise statussen "ikke tilsluttet " i fremtiden

Hvis dine Sonos-produkter ofte viser statussen "ikke tilsluttet", har de måske problemer med at opretholde en forbindelse til dit netværk.

Flyt Sonos-produktet tættere på routeren

Hvis dit Sonos-produkt er langt fra routeren, kan det have svært ved at holde forbindelsen til dit trådløse netværk. Prøv at flytte produktet tættere på routeren for at forhindre fremtidige udfald. Hvis dit Sonos-system er i en kabelbaseret opsætning, kan du flytte produktet tættere på det nærmeste Sonos-produkt i stedet.

Fjern al trådløs interferens

Trådløs interferens kan medvirke til problemer, såsom at Sonos-produkter mister netværksforbindelsen.

I vores artikel om reduktion af trådløs interferens kan du læse, hvordan du ændrer trådløse kanaler og flytter Sonos væk fra bestemte elektroniske enheder for at undgå interferens.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.