Pääsy estetty -virhe musiikkikirjastoa käytettäessä

Tämä virhe ilmenee, kun Sonos yrittää toistaa musiikkia tietokoneelta tai NAS:lta, mutta tietokoneen tiedostojen ja kansioiden jakamisoikeuksia ei ole asetettu oikein. Alla on joitain yleisiä toimenpiteitä tämän virheen ratkaisemiseksi.

Poista ja lisää musiikkikirjastosi uudelleen

Musiikkikirjaston poistaminen ja lisääminen uudelleen poistaa kansiossa olevat Sonos-jakamisoikeudet ja luo ne taas, kun lisäät kirjaston uudelleen.

Määritä palomuuri

Palomuurilla varustettu tietoturvaohjelmisto voi estää tietokoneen kyvyn jakaa musiikkitiedostoja Sonosin kanssa verkon kautta. Lue artikkelimme palomuuristavarmistaaksesi, että palomuuri on määritetty niin, että se sallii Sonosin muodostaa yhteyden tietokoneeseesi.

Ota yhteys IT-järjestelmänvalvojaasi

Jos käytät IT-tiimin hallinnoimaa työtietokonetta, tarkista heiltä, onko tilisi käyttöoikeudet asetettu sallimaan tiedostojen jakamisen.