Virhe 59 Sonosia päivitettäessä

Virhe 59 ilmenee, kun Sonos-tuotetta päivitettäessä tiedostoon kirjoittamisessa tapahtuu virhe.

Joissakin Sonos-tuotteissa virhe 59 on todennäköisempi, kun niitä päivitetään S2-ohjelmiston versioon 15.6 tai uudempaan. Näitä tuotteita ovat:

• Boost
  • Connect
  • Connect:Amp
  • Play:1
  • Play:3
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)

Jos näet virheen 59, kun päivität Sonos-tuotetta, joka ei ole yllä olevassa listassa, ota yhteyttä Sonos-tukeen lisäavun saamiseksi.

Asenna Sonos-tuote kiinteästi ja käynnistä uudelleen

Voit ratkaista virheen 59 noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Yhdistä ongelman kohdannut tuote verkkoon Ethernet-kaapelin avulla.
  2. Palauta Sonos-tuotteen tehdasasetukset.
  3. Kun tuote on käynnistynyt uudelleen, lisää Sonos-tuote uudelleen järjestelmääsi.
  4. Yritä päivitystä uudelleen viimeistelläksesi päivityksen.