Virhe 913 musiikkikirjaston jaon lisäämisessä

Sonos-sovellus näyttää virheen 913, kun se yrittää muodostaa yhteyden jaettuun musiikkikansioon käyttäen tuettua jakamisprotokollaa. Jotta Sonos voi muodostaa yhteyden jaettuun musiikkikansioon, sen on oltava jaettu käyttämällä SMBv2- tai SMBv3-protokollaa.

Virhe 913 lisättäessä macOS- tai Windows-musiikkikansiota

Tämä virhe ilmenee yleisesti, kun yrität lisätä musiikkikirjaston jaon käyttämällä macOS- tai Windows-käyttöjärjestelmille tarkoitettuja Sonos-sovelluksia, erityisesti valitessasi joko "Musiikkikansio" tai "Toinen kansio tai asema, joka on liitetty tietokoneeseeni" -vaihtoehdot. Nämä musiikkikansion jakamistavat eivät ole enää tuettuja.

Korjataksesi tämän virheen, seuraa alla olevia ohjeita lisätäksesi musiikkikansiosi sen verkko-osoitteen kautta:

1. Jaa musiikkikansiosi manuaalisesti paikallisessa verkossasi seuraamalla jonkin näistä artikkeleista annettuja ohjeita:
    1. Jaa macOS-musiikkikansiosi Sonosin kanssa
    2. Jaa Windows-musiikkikansiosi Sonosin kanssa
  2. Lisää jaettu musiikkikansiosi Sonosiin sen verkko-osoitteen avulla.

Virhe 913, kun lisätään musiikkikansiota NAS-asemaan

Jos lisäät musiikkikirjastoa NAS-asemaan, virhe 913 tarkoittaa, että NAS-asema jakaa musiikkikansiotaan käyttämällä tuettua jakamisprotokollaa, kuten SMBv1. Ratkaistaksesi tämän, säädä NAS-asemasi asetuksia jakamaan musiikkikansio SMBv2- tai SMBv3-protokollalla ja yritä lisätä musiikkikirjasto uudelleen. Katso NAS-asemasi käyttöohjeista, kuinka tarkistat tai muutat SMB-asetusta.