Tutustu Sonos Roamiin

Lue lisää Sonos Roamin keskeisistä ominaisuuksista, kuten toiston hallinnasta, Bluetooth-laiteparin muodostamisesta, ryhmittämisestä ja latauksesta.

Bluetooth

Muodosta laitepari painamalla ja pitämällä virtapainiketta painettuna kaksi sekuntia, kunnes kuulet toisen äänimerkin.

Vilkkuva sininen: Valmis laiteparin muodostamiseen
Palaa sinisenä: Yhdistetty laitteeseen

Toiston säädöt

Paina toistaaksesi tai tauottaaksesi äänen.

Paina + tai - äänenvoimakkuuden hienosäätöä varten. Paina ja pidä painettuna äänenvoimakkuuden nopeaa muuttamista varten.

Paina toisto-/taukopainiketta kahdesti siirtyäksesi seuraavaan kappaleeseen.

Paina toisto-/taukopainiketta kolmesti toistaaksesi edellisen kappaleen.

Puhe

Lisää ääniavustaja*, jotta voit helposti hallita ääntä Sonos-järjestelmässä. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa) Katso lisätietoja artikkelistamme, joka koskee ääniavustajan lisäämistä.

Automaattinen Trueplay™

Kun Auto Trueplay on käytössä ja mikrofoni päällä, Roam säätää äänen automaattisesti ympäristöösi sopivaksi. Lue lisää Auto Trueplay -artikkelistamme.

Ryhmittely ja äänen muuttaminen

Ryhmitä lähimmän Sonos-tuotteen kanssa pitämällä toisto-/taukopainiketta painettuna, kunnes kuulet toisen äänimerkin.

Vaihda ääni lähimmän Sonos-kaiuttimen kanssa painamalla ja pitämällä toisto-/taukopainiketta painettuna, kunnes kuulet kolmannen äänimerkin.

Akku ja lataus

Paina virtapainiketta kerran asettaaksesi tuotteen lepotilaan. Herätä Roam painamalla mitä tahansa painiketta.

Paina virtapainiketta ja pidä painettuna viiden sekunnin ajan, jotta virta katkeaa. Käynnistä Roam uudelleen painamalla painiketta kerran.

Akkuvalo vilkkuu oranssina, kun akun varaus on vähissä. Lisätietoja Roamin lataamisesta.

Käytä mukana toimitettua USB-C-kaapelia Roamin liittämiseksi yhteensopivaan laturiin. Roamin voi ladata myös langattomalla Sonos-laturilla tai langattomalla Qi-sertifioidulla laturilla.