Musiikkipalvelun toisto pysähtyy tai ohittaa kappaleita

Tästä artikkelista löytyy yleisiä vianratkaisuja musiikkipalvelun toiston äänihäiriöihin Sonosilla. Jos kuuntelet sisältöä muusta lähteestä, perehdy muihin toiston äänihäiriöitä koskeviin artikkeleihin.

Pikakorjaukset

Seuraavilla toimenpiteillä voit ratkaista useimmat musiikkipalveluiden toiston äänihäiriöt. Jos ongelma ei ratkea, perehdy alla oleviin jatkotoimenpiteisiin.

Tarkista tilin suoratoistorajat

Jotkin musiikkipalvelutilit sallivat vain yhden suoratoiston kerrallaan. Jos äänen keskeytyksiä ilmenee vain yhdellä musiikkipalvelulla Sonosilla, tarkista, että musiikkipalvelutiliäsi ei käytetä toisella laitteella, kuten älypuhelimella tai tietokoneella.

Tarkista internetyhteys.

Suoratoisto musiikkipalveluista lataa musiikkia internetyhteydelläsi. Sonos-suoratoistoa varten suosittelemme vähintään 5 Mbps latausnopeutta. Tee nopeustesti WiFiin yhdistetyllä laitteella tarkistaaksesi internetyhteytesi nopeuden. Jos internetyhteytesi nopeus ei täytä näitä vaatimuksia, kysy neuvoa internet-palveluntarjoajaltasi.

Käynnistä reititin uudelleen

Irrota virtajohto reitittimestä 30 sekunniksi ja kytke sitten johto takaisin paikoilleen.

Poista Bridge

Sonos Bridgen poistaminen järjestelmästä voi parantaa yleistä suorituskykyä. Seuraa artikkelistamme Sonos Bridgen poistaminen
löytyviä ohjeita.

Lisäkorjaukset

Jos edellä mainitut toimet eivät ratkaise ongelmaa tai se toistuu hetken päästä, kotiverkkosi saattaa vaatia tarkistusta. Seuraavilla toimenpiteillä voit ratkaista pysyvästi useimmat musiikkikirjaston toiston äänihäiriöt.

Vähennä langattomia häiriöitä

Langaton häiriö voi aiheuttaa Sonosin toimintahäiriöitä, kuten musiikin toiston pysähtymistä ja kappaleiden ohittamista.

Lue artikkelimme langattomien häiriöiden vähentämisestä saadaksesi tietoa siitä, kuinka langattomia kanavia vaihdetaan ja kuinka Sonos siirretään pois tiettyjen elektronisten laitteiden läheltä häiriöiden välttämiseksi.

Siirrä Sonos-tuotteen paikkaa

Äänentoisto voi pysähtyä tai toisto voi ohittaa kappaleita, jos Sonos-tuotteen langaton yhteys reitittimeesi tai lähimpään johdotettuun Sonos-tuotteeseen on heikko.

Jos olet langattomassa asennuksessa, siirrä kaikki ongelmaan liittyvät Sonos-tuotteet lähemmäksi reititintä. Jos olet langallisessa asennuksessa, siirrä ne lähemmäksi lähintä Sonos-tuotetta, joka on johdotettu reitittimeesi.

Poista verkkolaitteet, joita ei tueta

Tarkista järjestelmävaatimuksiamme ja yhteensopimattomia laitteita koskevat artikkelimme nähdäksesi, onko sinulla yhteensopimattomia laitteita tai sellaisia, joita ei tueta, kuten WiFi-toistimia, mobiili-hotspoteja tai LTE-reitittimiä. Jos on, voit sammuttaa ne poistaaksesi verkostasi ja korvata ne yhteensopivalla laitteella tai toimia mahdollisen yhteensopimatonta laitetta koskevan artikkelimme
antaman ratkaisun mukaan.

Vaihda Ethernet-kaapeli

Jos Sonos-järjestelmä on asennettu langallisesti, vaihda Ethernet-kaapeli langallisesti uuteen reitittimeen.