Sonos Roamin asennus

Tämän artikkelin avulla pääset aloittamaan Sonos Roamin asennuksen. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löytyy Roamin tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Käynnistä Sonos Roam painamalla takana olevaa painiketta tai kytkemällä tuote virtalähteeseen USB-kaapelilla. Roamissa vilkkuu vihreä valo, kun laite on valmis asennettavaksi.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä Roamin kanssa

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Valitse Kaiutin tai komponentti, ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Valitse Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Sonos-tuotteesi näkyvät.
  4. Asenna Roam ja lisää sisältöpalveluja sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Lisää Roam nykyiseen Sonos-järjestelmääsi

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Lisää kaiutin tai komponentti.
  3. Asenna Roam ja lisää sisältöpalveluja sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Roamin yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu artikkelistamme Tuotetta ei löydy löytyviin ohjeisiin.

Voit vaihtaa Roamin Bluetooth-tilaan milloin tahansa. Lue artikkelistamme Muodosta Sonos Roamista laitepari Bluetoothin avulla ohjeet siihen, miten muodostat Roamista laiteparin Bluetooth-laitteiden kanssa.

Lisätietoja Sonos Roamista ja sen ominaisuuksista löytyy artikkeleistamme Roamin lataus, Roamin äänen vaihtaminen muihin Sonos-tuotteisiin ja Auto Trueplay.