Toista Android-laitteellesi tallennettua musiikkia

Tiedote Androidin ”Tällä laitteella”-ominaisuuteen liittyen

Toukokuun 23. päivästä 2023 lähtien poistamme käytöstä ominaisuuden, jonka avulla voidaan toistaa äänitiedostoja suoraan Sonosilla Androidille tarkoitetun Sonos-sovelluksen ”Tällä laitteella” -valikon kautta. Suosittelemme valitsemaan jonkin tässä artikkelissa kuvatun tavan, jolla voit varmistaa, että voit edelleen toistaa Android-laitteellesi tallennettuja tiedostoja.

Pidä musiikki edelleen tallessa Android-laitteellasi

Voit toistaa Android-laitteen musiikkitiedostoja Sonos-tuotteilla joko linjatulon tai Bluetoothin kautta. Linjatulon käyttöön vaaditaan kiinteä yhteys Sonos-tuotteeseen, kun taas Bluetoothin avulla voit suoratoistaa musiikkia Sonos-tuotteelle langattomasti.

Lisätietoja näiden ominaisuuksien käytöstä löytyy Linjatulo- ja Bluetooth -artikkeleistamme.

Siirrä musiikkisi suoratoistopalveluun tai NAS-verkkokiintolevylle

Suoratoistopalvelut

Joidenkin palvelujen avulla voit ladata ja suoratoistaa musiikkia verkossa. Me tuemme seuraavia palveluja, joiden avulla voit lähettää omaa musiikkiasi. Huomaa, että jotkut näistä palveluista edellyttävät premium-tilausta toimiakseen Sonosin yhteydessä.

Kun olet ladannut musiikkisi johonkin näistä palveluista, kappaleita voi kuunnella Sonosin kautta, kun olet lisännyt palvelun Sonos-sovelluksen kautta. Lue lisää musiikkipalvelujen lisäämistä koskevasta artikkelistamme jonkin edellä mainitun palvelun käytön aloittamiseksi.

NAS-verkkokiintolevy

Jos verkossasi on NAS-verkkokiintolevy, voit siirtää tai kopioida kappaleita kiintolevylle tai jakaa niitä Sonos-järjestelmällesi. Asennettuasi NAS-musiikkijaon, voit selata ja toistaa kappaleita Android-laitteellasi Sonos-sovelluksen kautta. Lisätietoja löytyy artikkelistamme NAS-verkkokiintolevyn käyttö Sonosin kanssa.