Toista Android-laitteellesi tallennettua musiikkia

Android-laitteellesi ladattuja äänitiedostoja voidaan toistaa Sonos-järjestelmälläsi Sonos-sovelluksen avulla. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit hallita ladattua musiikkia varmistaaksesi, että se näkyy Sonos-sovelluksessa, ja kuinka voit toistaa sitä Sonos-tuotteilla.

Ennen kuin aloitat

• Siirrä ladatut äänitiedostot Android-laitteesi Musiikki-kansioon. Jos äänitiedostosi eivät ole Musiikki-kansiossa, ne eivät näy Sonos-sovelluksessa.

Toista musiikkia kohteesta ”Tämä mobiililaite”

1. Avaa Androidille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Selaa-välilehti ja valitse Tämä mobiililaite.
  3. Valitse musiikki, jota haluat toistaa.

Musiikkia kohteesta ”Tämä mobiililaite” ei voida lisätä Sonos-soittolistoille.

Kun toistat kappaleita Android-laitteeltasi, sen on pysyttävä päällä ja yhteydessä verkkoon. Jos laite menee offline-tilaan, muut Sonos-sovellukset näyttävät virheilmoituksen, jos niillä yritetään toistaa vielä jonossa olevia Android-kappaleita. Jos kyseinen Android-laite ei ole enää käytettävissä, poista sen kappaleet jonosta uusien virheiden välttämiseksi.