Suositellut Sonos-asetukset Ethernet-verkoissa

Sonos suosittelee langatonta asennusta useimpiin koteihin ja pienille yrityksille. Joissakin tapauksissa Sonos-tuotteet on parempi yhdistää verkkoon Ethernetin kautta:

• Isommissa kodeissa tai keskisuurissa tai suurissa yrityksissä, erityisesti jos tilassa on alueita, joissa WiFi-yhteys katkeilee tai ei ole saatavilla.
  • Ihmispaljoudessa, jossa on paljon langatonta häiriötä, joka häiritsee WiFi-verkon sujuvaa toimintaa.
  • Tilanteissa, joissa ääntä suoratoistetaan kuudessa tai useammassa huoneessa samanaikaisesti, erityisesti suuren bittinopeuden ääntä toistettaessa.

Yllä mainituissa tilanteissa Sonos-tuotteiden yhdistäminen Ethernetin kautta voi tarjota luotettavamman yhteyden. Sonos-tuotteita kiinteästi asennettaessa on otettava huomioon muutamia seikkoja:

• Minkä tahansa Sonos-tuotteen kiinteä asennus sisäänrakennettuun Ethernet-porttiin muuttaa koko Sonos-järjestelmän kiinteään asennukseen, jolloin Sonos muodostaa erillisen langattoman verkon WiFi-verkon ulkopuolelle. Kiinteässä asennuksessa Sonos-tuotteet, joissa ei ole sisäänrakennettua Ethernet-porttia, pysyvät kodin WiFi-yhteydessä.
  • Jos valitset tämän asennustavan, yhdistä mahdollisimman monta Sonos-tuotetta kiinteästi kotiverkkoosi, mikä vähentää langatonta liikennettä.
  • Sonos-tuotteet tulisi asentaa kiinteästi ainoastaan reitittimeen tai kytkimeen. Älä käytä avoimia Ethernet-yhteyksiä WiFi-tukiasemissa tai vahvistimissa, ellei kyseisiä laitteita ole myös yhdistetty verkkoon Ethernetin kautta. Älä käytä Ethernet-over-Power-laitteita (EoP).
  • Reitittimen WiFi ja Sonosin langaton verkko on määritettävä, jos haluat käyttää erillisiä kanavia häiriön estämiseksi.
  • Huoneille, joissa on kotiteatterikokoonpano, suositellaan asentamaan kotiteatteri ensin kiinteästi ennen surround-satelliittien kiinteää asennusta.