Asenna Sonos Connect:Amp

• Mobiililaite vaaditaan

Tässä artikkelissa opastetaan Sonos Connect:Ampin asentamisessa.

Ennen kuin aloitat

• Aseta Connect:Amp haluamaasi paikkaan ja liitä se virtalähteeseen.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä Connect:Ampille

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Luo uusi järjestelmä ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Napauta kohtaa Lisää ponnahdusikkunasta, jossa Sonos-tuotteesi näkyvät. Jos käytät Sonos S1 Controller -ohjainta, napauta kohtaa Jatka > Asenna tuotteet.
  4. Seuraa sovelluksen ohjeita asentaaksesi Connect:Ampin ja lisätäksesi musiikkipalveluja.

Lisää Connect:Amp nykyiseen Sonos-järjestelmään

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Lisää Connect:Amp Sonos-järjestelmään sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos tuotteen Sonos Connect:Amp yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu ohjeisiin, jotka löytyvät artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy”.

Käytä Connect:Ampia kotiteatterin kanssa

Voit käyttää Connect:Ampia virtalähteeksi taka-surround-kaiuttimien virtalähteenä Sonos-kotiteatteria varten. Kun Connect:Amp on asennettu, tutustu artikkeliimme, joka käsittelee Connect:Ampin määrittämistä Sonos-kotiteatterin kanssa.

Huomaa, että Connect:Ampin subwoofer-lähtö ja linjatulo ovat poissa käytöstä, kun sitä käytetään taka-surround-kaiuttimien virransyöttöön.

Äänitulot ja -lähdöt

Yhdistä kaiuttimia

Suosittelemme käyttämään kaiutinkaapelimittaa väliltä 12–16. Yli 10 metrin kaapelivetoja ei suositella. Katso lisätietoja artikkelistamme, joka käsittelee kaiutinkaapelimitan valitsemista.

Jos yhdistät useampaa kuin kahta kaiutinta, lue tarkempia ohjeita artikkelistamme, joka käsittelee neljän kaiuttimen yhdistämistä Ampiin tai Connect:Ampiin.

1. Työnnä peukalolla tai muulla sormella jousikuormitteista kaiuttimen liitintappia kovaa sisäänpäin, jotta liitosreikä paljastuu.
  2. Aseta kaiuttimen johdon kuorittu pää reikään ja vapauta tappi. Avatun osan tulee kiinnittyä tiukasti liitintappiin.

Connect:Amp toimii perinteisten 8 ohmin kirjahyllykaiuttimien sekä 6 tai 4 ohmin kaiuttimien kanssa.

Kaiuttimen impedanssi

Wattia kanavaa kohti

8 ohmia

55 wattia

6 ohmia

82,5 wattia

4 ohmia

110 wattia

Huomaa: Wattiluku ei ole suora äänenlaadun indikaattori, mutta osoittaa liitettyjen kaiuttimien vaaditun tehon.

Linjatulolaitteet ja kolmansien osapuolten subwooferit

Katso alla olevista artikkeleistamme lisätietoja RCA-äänitulojen ja RCA-subwoofer-lähdön käytöstä Ampilla.