Sonos Roam 2:n asennus

Tämä artikkeli auttaa sinua aloittamaan Sonos Roam 2:n asennuksen.

Kun otat Roam 2:n ensimmäistä kertaa paketista, voit yhdistää sen Bluetooth-laitteeseesi ja alkaa kuunnella ääntä heti. WiFi-verkkoon yhdistämiseksi ja muiden Sonos-tuotteiden kanssa ryhmittämiseksi sinun on asennettava se käyttäen Sonos-sovellusta iOS:lle tai Androidille.

Ennen kuin aloitat

• Käynnistä Sonos Roam 2 painamalla virtapainiketta takana tai kytkemällä laite virtalähteeseen USB-kaapelilla. Roam 2 näyttää vilkkuvaa vihreää valoa, kun se on valmis asennettavaksi.
  • Lataa Sonos-sovellus iOS- tai Android-laitteelle. Sovellus opastaa sinua asennusprosessin läpi.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä Roam 2:n kanssa

1. Avaa Sonos-sovellus iOS- tai Android-laitteella.
  2. Valitse Luo uusi järjestelmä, luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Valitse Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Roam 2 näkyy.
  4. Noudata sovelluksen ohjeita asentaaksesi Roam 2:n ja lisätäksesi sisältöpalvelusi.

Lisää Roam 2 nykyiseen Sonos-järjestelmääsi

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Lisää kaiutin tai komponentti.
  3. Noudata sovelluksen ohjeita lisätäksesi Roam 2 Sonos-järjestelmääsi.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Roam 2:lla on yhdistämisen ongelmia asennuksen aikana, tarkista “Tuotetta ei löydy” -artikkelimme saadaksesi apua.

Voit vaihtaa Roam 2:n Bluetooth-tilaan milloin tahansa. Katso artikkelimme Roam-tuotteiden parittaminen Bluetoothin kanssa ohjeita varten, kuinka yhdistää Roam Bluetooth-laitteisiisi.

Lisätietoja Roam 2:sta ja sen ominaisuuksista löydät artikkeleistamme Roam-tuotteiden lataaminen, äänen vaihtaminen Roam-tuotteestasi muihin Sonos-kaiuttimiisi, ja Auto Trueplay.