Sonos-tuote näkyy sovelluksessa ”Ei yhdistetty” -tilassa

• Mobiililaite vaaditaan
  • Sonos S2 vaaditaan

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos Sonos-tuote antaa Järjestelmä- tai Asetukset-välilehdellä tilailmoituksen ”Ei yhdistetty”. Tämä tilaviesti voi näkyä, jos Sonos-tuotteen yhteys verkkoon on katkennut tai jos se on kytketty pois päältä yllättäen.

Jos et pysty lainkaan käyttämään Sonos-järjestelmää ja sovelluksesi näyttää virheilmoitusta ”Sonosiin ei saada yhteyttä”, lisätietoja saat artikkelistamme Sonosiin ei saada yhteyttä.

Yhdistä tuote uudelleen sovelluksen avulla

Sonos-sovellus auttaa yhdistämään tuotteet, jotka eivät ole enää yhdistetty verkkoosi. Sovellus tarkistaa, millä tuotteilla on yhdistämisvaikeuksia, ja opastaa vianmäärityksessä, kuten reitittimen käynnistämisessä uudelleen.

1. Napauta Järjestelmä-välilehdeltä sen tuotteen nimeä, jonka tilana on ”Ei yhdistetty”.
  2. Kun sovellus kysyy, haluatko korjata sen, napauta Kyllä.
  3. Yhdistä Sonos-tuote uudelleen noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Sonos-tuotteiden estäminen menemästä ”Ei yhdistetty” -tilaan

Jos Sonos-tuotteet ilmoittavat usein olevansa ”Ei yhdistetty” -tilassa, niillä voi olla yhteysongelmia verkkosi kanssa.

Siirrä Sonos-tuote lähemmäs reititintä

Jos Sonos-tuote on liian kaukana reitittimestä, sen yhteys langattomaan verkkoon voi katkeilla. Siirrä tuote lähemmäs reititintä, jotta verkon katoamista ei tapahdu jatkossa. Jos Sonos-järjestelmä on asennettu kiinteästi, siirrä tuote lähemmäs toiseksi lähintä Sonos-tuotetta.

Langattomien häiriöiden poistaminen

Langattomat häiriöt voivat aiheuttaa toimintahäiriöitä, kuten Sonos-tuotteiden katoamista verkosta.

Lue artikkelimme langattomien häiriöiden vähentämisestä oppiaksesi, kuinka langattomia kanavia vaihdetaan ja kuinka Sonos siirretään pois tiettyjen elektronisten laitteiden läheisyydestä häiriöiden välttämiseksi.