Sonos-sovelluksesta puuttuvat tuotteet

Sonos-tuotteet voivat kadota sovelluksesta, jos ne ovat menettäneet yhteyden verkkoosi tai ne on sammutettu odottamatta. Tämä artikkeli käsittelee, mitä tehdä, jos Sonos-tuotteesi ovat kadonneet Järjestelmä-näkymästä tai Asetukset-valikosta Sonos-sovelluksessa iOS- tai Android-laitteilla.

Jos et voi käyttää Sonos-järjestelmääsi ollenkaan ja sovelluksesi näyttää "Ei yhteyttä" -virheilmoituksen, katso artikkelimme aiheesta Sonos-sovellus näyttää "Tuotteita ei löytynyt" -näytön.

Pikakorjaukset kadonneelle Sonos-tuotteelle

Tarkista kadonneen tuotteen virransaanti

Sonos-tuote saattaa olla kadonnut Sonos-sovelluksesta, jos sen virransyöttö on katkennut. Varmista, että tuotteen virtajohto on liitetty kunnolla ja kytketty toimivaan pistorasiaan.

Voit tarkistaa, että Sonos-tuote on päällä ja toiminnassa painamalla toisto-/taukopainiketta ja katsomalla, muuttuuko tilavalo.

Käynnistä kadonnut tuote uudelleen

Noudata Reboot Sonos products -artikkelimme ohjeita kunkin kadonneen tuotteen osalta. Kun tuote on käynnistynyt, tarkista Sonos-sovelluksesta, onko se ilmestynyt uudelleen.

Jos tuotteen merkkivalo vilkkuu vihreänä käynnistymisen jälkeen, sinun onlisättävä tuote takaisin järjestelmään.

Käynnistä reititin uudelleen

Irrota reititin virtalähteestä kymmeneksi sekunniksi ja kytke se sitten takaisin. Reitittimen käynnistyminen voi kestää useita minuutteja. Kun verkko on taas toiminnassa, tarkista Sonos-sovelluksesta, onko tuote ilmestynyt takaisin.

Estä Sonos-tuotteiden yhteyden katkeaminen

Jos Sonos-tuotteet katoavat usein Sonos-sovelluksesta, niillä voi olla vaikeuksia ylläpitää yhteyttä verkkoosi.

Siirrä Sonos-tuote lähemmäs reititintä

Jos Sonos-tuote on liian kaukana reitittimestä, sen yhteys langattomaan verkkoon voi katkeilla. Siirrä tuote lähemmäs reititintä, jotta verkon katoamista ei tapahdu jatkossa. Jos Sonos-järjestelmä on asennettu kiinteästi, siirrä tuote lähemmäs toiseksi lähintä Sonos-tuotetta.

Langattomien häiriöiden poistaminen

Langattomat häiriöt voivat vaikeuttaa Sonos-tuotteiden yhteyden säilymistä verkkoon.

Lue artikkelimme langattomien häiriöiden vähentämisestä oppiaksesi, kuinka langattomia kanavia vaihdetaan ja kuinka Sonos siirretään pois tiettyjen elektronisten laitteiden läheisyydestä häiriöiden välttämiseksi.