Slik konfigurerer du Sonos Playbase

• Mobilenhet er påkrevd

Denne artikkelen hjelper deg i gang med konfigurasjonen av Sonos Playbase. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner på produktsiden for Playbase.

Før du begynner

• Sett Playbase der du vil ha den, og koble til strøm.

• Koble den optiske lydkabelen som følger med, fra den digitale lyd-ut-porten (optisk lyd) på TV-en til lydinngangen på Playbase.

• Playbase må konfigureres med Sonos-appen før den kan spille av TV-lyd.

• Last ned Sonos-appen for iOS eller Android. Appen vil veilede deg gjennom konfigureringsprosessen.

Konfigurere et nytt Sonos-system med Playbase

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt. Hvis du bruker Sonos S1 Controller, trykker du på Fortsett > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Playbase og legge til musikktjenester.

Legge til Playbase i et eksisterende system

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble Playbase til Sonos-systemet.

Problemer under konfigurering?

Hvis det er vanskelig å koble til Sonos Playbase under konfigureringen, se artikkelen vår om feilen «Fant ikke produktet» for mer hjelp.

Se artiklene Ingen lyd fra et Sonos-hjemmekinoprodukt og TV-fjernkontrollen ble ikke oppdaget av Sonos.

Så snart Playbase er koblet til, hjelper appen deg meg å koble til TV-fjernkontrollen til Sonos, i tillegg til å legge til eventuelle surroundhøyttalere og en Sub eller Sub Mini.