Spela upp musik som finns lagrad på din Android-enhet

Ljudfiler som laddats ner på en Android-enhet kan spelas upp på Sonos-systemet via Sonos-appen. Den här artikeln beskriver hur du hanterar nedladdad musik och ser till att den visas i Sonos-appen, samt hur du kan spela upp den på dina Sonos-produkter.

Innan du börjar

• Spara dina nedladdade ljudfiler i mappen Musik på Android-enheten. Om ljudfilerna inte finns i mappen Musik kommer de inte att visas i Sonos-appen.

Spela upp musik från ”Den här mobila enheten”

1. Öppna Sonos-appen för Android.
  2. Öppna fliken  Bläddra och tryck på Den här mobila enheten.
  3. Välj den musik du vill spela upp.

Musik från ”Den här mobila enheten” kan inte läggas till i Sonos-spellistor.

När du spelar upp spår från en Android-enhet måste enheten vara påslagen och ansluten till nätverket. Om enhetens internetanslutning bryts visas ett felmeddelande i Sonos-appen när den försöker spela upp Android-spår som finns kvar i kön. Om den aktuella Android-enheten inte längre är tillgänglig, ta bort enhetens spår från kön för att undvika ytterligare felmeddelanden.