Spela upp musik från din iPhone, iPad eller iPod touch

I den här artikeln beskrivs olika sätt att spela upp musik från en iOS-enhet på Sonos och några andra möjligheter, som att lagra musiken på en dator eller hos en streamingtjänst.

Låt musiken vara kvar på iOS-enheten

Apple AirPlay 2

AirPlay är den metod som vi rekommenderar för uppspelning av musik som finns lagrad på en iOS-enhet på Sonos. I vår artikel om att använda AirPlay hittar du information om vilka Sonosprodukter som har stöd för AirPlay och hur du använder AirPlay tillsammans med Sonos.

Bluetooth

Du kan spela musikfiler från din iOS-enhet på Sonosprodukter som har stöd för Bluetooth. Vår Bluetoothartikel innehåller information om vilka Sonosprodukter som har stöd för Bluetoothljud.

Flytta musiken till en streamingtjänst eller NAS-enhet

Streamingtjänster

Vissa tjänster erbjuder möjligheten att ladda upp och streama musik online. Vi har stöd för följande tjänster där du kan ladda upp din egen musik. Observera att vissa av tjänsterna kräver en premiumprenumeration för att fungera med Sonos.

1. Apple Music
  2. YouTube Music
  3. Deezer
  4. Plex

Läs vår artikel om att lägga till musiktjänster för att komma igång med någon av ovanstående tjänster.

NAS-enhet

Om du har en nätverksansluten lagringsenhet (NAS-enhet) på ditt nätverk kan du flytta eller kopiera dina låtar till denna och dela dem med Sonossystemet. När musikdelningen med NAS-enheten är klar kan du bläddra i och spela upp musiken från Sonosappen på din iOS-enhet. Se vår artikel om att använda en NAS-enhet med Sonos för att komma igång.