Installera Sonos Playbar

• Mobil enhet krävs

Den här artikeln hjälper dig att installera Sonos Playbar. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer i produktguiden för Playbar.

Innan du börjar

• Placera Playbar på önskad plats och anslut den till ett eluttag. Kontrollera att Playbar är vänd åt rätt håll om den ska monteras på väggen.
  • Anslut den medföljande optiska ljudkabeln mellan den (optiska) digitala ljudutgången på tv:n och ljudingången på Playbar.
  • Ladda ner Sonos-appen för iOS eller Android. Appen guidar dig genom installationsprocessen. Playbar måste konfigureras med Sonos-appen innan den kan användas för att spela upp tv-ljud.

Installera ett nytt Sonos-system med Playbar

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett nytt Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonos-produkt. Om du använder Sonos S1 Controller, tryck på Fortsätt > Installera produkter.
  4. Följ anvisningarna i appen för att installera Playbar och lägga till musiktjänster.

Lägga till Playbar i ett befintligt system

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna i appen för att ansluta Playbar till Sonos-systemet.

Problem med installationen?

Om Sonos Playbar inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.

För ytterligare hjälp, se våra artiklar En hemmabioprodukt från Sonos spelar inte upp något ljud och Sonos hittar inte tv:ns fjärrkontroll.

Så snart Playbar har anslutits kommer appen att guida dig genom stegen för att ansluta tv:ns fjärrkontroll till Sonos. Du får även anvisningar om hur du ansluter surroundhögtalare och en Sub eller Sub Mini.