Installera Sonos Roam

• Mobil enhet krävs
  • Sonos S2 krävs

Den här artikeln hjälper dig att installera Sonos Roam. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer på produktsidan för Roam.

Innan du börjar

• Sätt på Sonos Roam genom att trycka på knappen på baksidan eller ansluta den till ström via en USB-kabel. En lampa blinkar grönt på Roam när den är redo att installeras.

Installera ett nytt Sonos-system med Roam

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonos-produkt.
  4. Följ anvisningarna i appen för att installera Roam och lägga till musiktjänster.

Lägg till Roam i ett befintligt Sonos-system

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna i appen för att ansluta Roam till Sonos-systemet.

Problem med installationen?

Om Roam inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.

Du kan när som helst byta till Bluetooth-läget på Roam. Läs vår artikel Anslut Sonos Roam via Bluetooth för instruktioner om hur du ansluter Roam till Bluetooth-enheter.

Mer information om Sonos Roam och dess funktioner finns i våra artiklar om att ladda Roam, flytta ljudet från Roam till andra Sonos-produkter och automatisk Trueplay-justering.