Installera Sonos Roam 2

Den här artikeln hjälper dig att installera Sonos Roam 2.

När du packar upp din Roam 2 för första gången kan du ansluta den till din Bluetooth-enhet och börja lyssna på ljud direkt. För att ansluta Roam 2 till ditt WiFi-nätverk och gruppera den med andra Sonos-produkter behöver du ställa in den med Sonos-appen för iOS eller Android.

Innan du börjar

• Sätt på din Sonos Roam 2 genom att trycka på strömknappen på baksidan eller genom att ansluta den till ström via en USB-kabel. Roam 2 kommer att visa ett blinkande grönt ljus när den är redo att installeras.
  • Ladda ner Sonos-appen för iOS eller Android. Appen kommer att guida dig genom installationsprocessen.

Installera ett nytt Sonos-system med Roam 2

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Välj Installera nytt system, skapa sedan ett Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Välj Lägg till i popup-fönstret som visar din Roam 2.
  4. Följ anvisningarna i appen för att installera din Roam 2 och lägga till dina innehållstjänster.

Lägg till Roam 2 i ett befintligt Sonos-system

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Gå till Inställningar menyn och välj Lägg till högtalare eller komponent.
  3. Följ anvisningarna i appen för att lägga till Roam 2 i ditt Sonos-system.

Problem under installationen?

Om din Roam 2 har problem med att ansluta under installationen, kolla in vår “Produkt inte hittad”-artikel för hjälp.

Du kan när som helst byta din Roam 2 till Bluetoothläget. Se vår artikel om att para ihop Roam-produkter med Bluetooth för instruktioner om hur du parar din Roam med dina Bluetooth-enheter.

För mer information om Roam 2 och dess funktioner, se våra artiklar om att ladda dina Roam-produkter, att byta ljud från din Roam-produkt till dina andra Sonos-högtalare, och Auto Trueplay.