Lyden fra musiktjeneste stopper eller springer over

Denne artikel forklarer typiske løsninger på afbrydelser af lyd, mens du afspiller fra en musiktjeneste på Sonos. Hvis du lytter til en anden lydkilde, kan du få mere hjælp i vores andre artikler om fejlfinding af lyd.

Hurtige rettelser

De følgende trin løser de fleste lydafbrydelser, der opstår, når du afspiller fra en musiktjeneste. Hvis disse trin ikke løser dit problem, kan du gå videre til afsnittet med avancerede løsninger nedenfor.

Kontrollér streamingbegrænsningerne for din konto

Nogle musiktjenestekonti tillader kun én streaming ad gangen. Hvis du kun hører lydafbrydelser på én musiktjeneste med Sonos, skal du kontrollere, at din musiktjenestekonto ikke bruges på en anden enhed, såsom en smartphone eller computer.

Tjek internethastighed

Streaming fra musiktjenester bruger din internetforbindelse til at downloade musik. For streaming af musik til Sonos anbefaler vi en downloadhastighed på mindst 5 Mbps. Du kan tjekke din internethastighed ved at køre en hastighedstest fra en enhed, der er tilsluttet din WiFi. Hvis din internethastighed ikke lever op til disse krav, kan du få mere hjælp ved at henvende dig til din internetudbyder.

Genstart routeren

Fjern strømkablet fra din router, og vent 30 sekunder, før du sætter kablet i igen og tænder den.

Fjern Bridge

Hvis du har en Sonos Bridge, kan det forbedre dit systems samlede præstation, hvis du fjerner den. Følg trinnene i vores artikel om at fjerne en Sonos Bridge.

Avancerede rettelser

Hvis de ovenstående trin ikke løser problemet, eller hvis problemet vender tilbage efter et stykke tid, kan det være nødvendigt at tjekke dit hjemmenetværk. De følgende trin er langsigtede løsninger på lydafbrydelser, der opstår, når du afspiller fra en musiktjeneste.

Reducer trådløs interferens

Trådløs interferens kan medvirke til problemer såsom lyd, der stopper og springer over på Sonos.

Du kan se vores artikel om reduktion af trådløs interferens for at få mere at vide om, hvordan du ændrer trådløse kanaler og flytter Sonos væk fra bestemte elektroniske enheder for at undgå interferens.

Sæt dine Sonos-produkter et andet sted

Lyden kan stoppe eller springe over, hvis et Sonos-produkt har en dårlig trådløs forbindelse til din router eller det nærmeste kabeltilsluttede Sonos-produkt.

Hvis du har en trådløs opsætning, kan du flytte påvirkede Sonos-produkter tættere på routeren. Hvis du har en kabelbaseret opsætning, kan du flytte dem tættere på det nærmeste Sonos-produkt, der er kabeltilsluttet din router.

Fjern netværksenheder, som ikke understøttes

I vores artikler systemkrav og inkompatibel hardware kan du tjekke, om du har ikke-understøttede eller inkompatible netværksenheder såsom WiFi-extendere, mobilhotspots eller LTE-routere. Hvis det er tilfældet, kan du slukke dem for at fjerne dem fra dit netværk, udskifte dem med en understøttet enhed eller følge trinnene for din specifikke enhed, hvis der findes en løsning i vores artikel om inkompatibel hardware.

Udskift ethernetkablet

Hvis dit Sonos-system er i en kabelbaseret opsætning, så udskift det ethernetkabel, der forbinder dit kabeltilsluttede produkt med din router.