Produktet blev ikke fundet under opsætning

Denne artikel guider dig gennem et par trin, som vil hjælpe dig, når Sonos-appen ikke registrerer dit produkt under opsætning. Hvis du kommer ud for dette problem, vil S2-appen være låst fast på skærmen Søger efter produkter i nærheden …, og S1-appen vil vise fejlen Produkt ikke fundet.

Hvis du ikke er ved at konfigurere et produkt, men rum mangler i Sonos-appen, så se vores artikel om produkter, der mangler i Sonos-appen, for at få dit rum online igen.

Skærmen produkt ikke fundet i S2- og S1-appsene.

Tjek lysdioden på dit produkt

Kontrollér, at der er sat strøm til dit Sonos-produkt, og at lysdioden blinker grønt. Måske blinker dit produkts lysdiode ikke grønt, hvis produktet tidligere blev konfigureret på et andet system. Hvis lysdioden ikke blinker grønt, skal du nulstille produktet fabriksindstillingerne og prøve at konfigurere det igen.

Genstart dit produkt

Genstart af dine produkter kan ofte afhjælpe problemer med at opdage produkter under opsætning. Se hvordan i vores vejledning om genstart af Sonos-produkter. Når dit produkt igen er tændt, skal du vælge Prøv igen.

Sæt midlertidigt dit produkt et andet sted

Flyt dit produkt nærmere routeren, og sørg for, at din mobilenhed højst er 3 meter (10 fod) fra det produkt, som du er ved at opsætte. Hvis dit produkt kan oprette forbindelse fra dette nye sted, er det oprindelige sted måske for langt fra routeren til at opretholde en stabil forbindelse. Brug vores vejledning Valg mellem en trådløs og kabelbaseret Sonos-opsætning til at finde den bedste måde at konfigurere dit system på.

Brug en anden mobilenhed

Hvis fejlen fortsætter, så prøv at bruge en anden enhed, der har Sonos-appen installeret og er forbundet til dit system.

Tilslut dit produkt med kabel

Hvis dit produkt har en ethernetport, kan du forbinde det direkte med din router via et ethernetkabel og prøve at opsætte det igen. Hvis det lykkes, kan du fjerne ethernetkablet ved at følge vores vejledning Sådan skifter du mellem trådløs og kabelbaseret opsætning.