Fjernelse af Sonos-produkter, der ikke er kompatible med S2

For at kunne opdatere dit Sonos-system til Sonos S2 skal du først fjerne alle Sonos-produkter, der ikke er kompatible med S2, fra systemet. Du kan gøre dette med værktøjet til produktfjernelse i Sonos-appen.

Værktøjet til produktfjernelse nulstiller disse produkter til fabriksindstillingerne og sletter alle brugerdata, herunder favoritter, playlister, musiktjenestekonti og indstillinger.

Du kan stadig bruge de Sonos-produkter, du fjernede, men de skal konfigureres separat igen ved hjælp af Sonos S1 Controller-appen. Du kan se, hvordan du gør dette, i vores artikel om opsætning af et separat Sonos S1-system.

Fjernelse af produkter ved hjælp af fjernelsesværktøjet

1. Åbn Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på Systemværktøjer, og tryk så på Fjern produkter.
  4. Følg trinnene på skærmen for at vælge og fjerne dine inkompatible produkter.

Hvis Fjern produkter står med gråt eller mangler, kan du fjerne ethvert produkt, der ikke er kompatibelt med S2, ved at nulstille det til fabriksindstillinger. I vores artikel Kompatibilitet med Sonos S2 kan du finde en liste over produkter, der ikke er kompatible med S2.

Når du har fjernet de produkter, der ikke er kompatible med S2, kan du opdatere dit Sonos-system til S2. Den nye Sonos S2-app bliver nu din primære Sonos-app.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.