Overførsel af dit Sonos-system til en ny konto

Denne artikel forklarer, hvordan du overfører dit Sonos-system til en ny konto. Du kan få brug for at gøre dette, hvis du har oprettet en ny Sonos-konto, eller hvis du anvender brugte produkter, som stadig er registreret under den oprindelige konto. Hvis du ikke kender adgangsbeføjelserne for den eksisterende konto, skal du logge ud, inden du kan overføre systemejerskabet til en ny konto. Gå til  Indstillinger > Konto, og tryk på Log ud, og følg så trinnene nedenfor.


  1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på Overfør systemejerskab, og følg instruktionerne.

Hvis du abonnerer på Sonos Radio HD, er du også nødt til at overføre dit abonnement ved at opsige dit Sonos Radio HD-abonnement på din gamle konto og derefter genabonnere via din nye konto. Du kan få mere at vide om at opsige et abonnement i vores artikel om at administrere dit Sonos Radio HD-abonnement.

Hvis du har stemmetjenester tilknyttet dit Sonos-system, skal du tilknytte tjenesten igen, når overførslen er gennemført. Først skal du fjerne dine stemmetjenester fra alle dine Sonos-produkter. Når de er fjernet, skal du gå tilbage til  Indstillinger > Tjenester og trykke på Tilføj en tjeneste under Stemme. Følg vejledningen i appen for at føje din stemmetjeneste til dit system igen.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.