Overførsel af dit Sonos-system til en ny konto

Denne artikel forklarer, hvordan du overfører dit Sonos-system til en ny konto. Du kan få brug for at gøre dette, hvis du har oprettet en ny Sonos-konto, eller hvis du anvender brugte produkter, som stadig er registreret under den oprindelige konto.

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på Overfør systemejerskab, og følg instruktionerne.

Overførsel uden adgang til en Sonos-konto

Overførsel af systemejerskab kræver, at din Sonos-app er logget ind på din Sonos-konto. Hvis du ikke kan logge ind på din Sonos-konto i appen, skal du nulstille dine Sonos-produkter til fabriksindstillingerne og konfigurere dem som et nyt system. Dette sletter dit Sonos-systems aktuelle oplysninger og indstillinger.

Du kan oprette en ny konto eller logge ind på en anden konto, når du går igennem den nye konfigurationsproces.

1. Nulstil hvert Sonos-produkt til fabriksindstillingerne.
  2. Nulstil Sonos-appen.
  3. Luk Sonos-appen, åbn den igen, og vælg Konfigurer et nyt system.
  4. Opret en ny konto, eller log ind på en anden konto, og føj derefter hvert af dine Sonos-produkter til det nye system.

Yderligere oplysninger

• Hvis du abonnerer på Sonos Radio HD, er du også nødt til at overføre dit abonnement ved at opsige dit Sonos Radio HD-abonnement på din gamle konto og derefter genabonnere via din nye konto. Du kan få mere at vide om at opsige et abonnement i vores artikel om at administrere dit Sonos Radio HD-abonnement.
  • Hvis du har stemmetjenester tilknyttet dit Sonos-system, skal du knytte tjenesten til Sonos igen, når overførslen er færdig. Først skal du fjerne dine stemmetjenester fra alle dine Sonos-produkter. Når de er fjernet, skal du gå tilbage til  Indstillinger > Tjenester og trykke på Tilføj en tjeneste under Stemme. Følg vejledningen i appen for at føje din stemmetjeneste til dit system igen.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.