Asenna Sonos One

• Mobiililaite vaaditaan

Tämä artikkeli auttaa sinua pääsemään alkuun Sonos Onen asentamisessa. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löytyy Onen tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Aseta Sonos One haluamaasi paikkaan ja liitä se virtalähteeseen.

• Lataa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus. Sovellus opastaa sinut asennuksen läpi.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä, jossa on Sonos One

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Luo uusi järjestelmä ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Napauta kohtaa Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Sonos-tuotteesi näkyvät. Jos käytät Sonos S1 Controller -ohjainta, napauta kohtaa Jatka > Asenna tuotteet.
  4. Seuraa sovelluksen ohjeita asentaaksesi Sonos Onen ja lisätäksesi musiikki- ja puhepalveluita*. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.)

Lisää Sonos One olemassa olevaan Sonos-järjestelmään

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Yhdistä Sonos One Sonos-järjestelmään sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos tuotteen Sonos One yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu ohjeisiin, jotka löytyvät artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy”.

Ohjaa Sonos Onea äänelläsi

Sinua pyydetään asentamaan puhepalvelu* Sonos Onen asennusprosessin aikana. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.) Jos päätät ohittaa tämän vaiheen ja asentaa äänipalvelun myöhemmin, napsauta haluamaasi puheavustajaa alla: