Installera Sonos Move 2

• Mobil enhet krävs
  • Sonos S2 krävs

Den här artikeln guidar dig genom installationen av Sonos Move 2 på ditt Wi-Fi-nätverk. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer på produktsidan för Move 2.

Innan du börjar

• Koppla den medföljande strömbasen till ett eluttag och placera sedan Move 2 på strömbasen för att slå på den. En lampa på framsidan av Move 2 blinkar grönt när den är redo att installeras.
  • Ladda ner Sonos S2-appen för iOS eller Android. Appen guidar dig genom installationsprocessen.
  • Move 2 måste installeras på ett Wi-Fi-nätverk innan den kan användas som en Bluetoothhögtalare.

Installera ett nytt Sonossystem med Move 2

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett Sonoskonto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonosprodukt.
  4. Följ anvisningarna i appen för att installera Move 2 och lägga till musik- och rösttjänster.

Lägg till Move 2 i ett befintligt Sonossystem

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna i appen för att ansluta Move 2 till Sonossystemet.

Problem med installationen?

Om Move 2 inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.