Hjemmebiografen eller stereohøjttalerne fremstår som ikke-konfigurerede

Denne artikel viser, hvordan du løser problemet med statussen ikke konfigureret i de rum, der er konfigureret med stereopar, Sub eller Sub Mini eller hjemmebiografer med surroundhøjttalere. Denne status kan forekomme i følgende scenarier:

• I et stereopar, hvor der er manglende kommunikation med en af højttalerne

• I en hjemmebiograf med surroundhøjttalere, hvor der er manglende kommunikation til det primære hjemmebiografprodukt

• Når en Sub eller Sub Mini har mistet forbindelsen til sin tilknyttede højtaler

Tjek strømmen til dine produkter

Sørg for, at strømkablerne til alle produkter er forbundet korrekt til en fungerende stikkontakt.

Du kan tjekke, om et produkt er tændt, og om det reagerer, ved at trykke på Play/Pause-knappen og se, om statuslampen reagerer.

Genstart dine produkter

Sørg for, at alle produkter i et samhørende sæt genstartes. Du kan finde instruktioner om, hvordan du genstarter hvert Sonos-produkt, i denne artikel.

Hvis dit produkt viser et blinkende grønt lys efter at være blevet tændt, skal du tilføje det til dit system igen.

Genstart din router

Kobl strømkablet fra din router, vent 10 sekunder, og tilslut så strømkablet igen. Når routeren er tændt igen, skal du vende tilbage til Sonos-appen for at sikre, at dine produkter ikke længere viser fejlen "ikke konfigureret".

Sammenkæd dine produkter igen

Reducer trådløs interferens

Trådløs interferens kan forårsage konfigureringsproblemer i et stereopar eller en hjemmebiograf. Du kan se vores artikel om reduktion af trådløs interferens for at lære, hvordan du ændrer trådløse kanaler og flytter Sonos væk fra bestemte elektroniske enheder for at undgå interferens.