Afspil musik lagret på din Android-enhed

Lydfiler downloadet til din Android-enhed kan afspilles på dit Sonos-system ved hjælp af Sonos-appen. Denne artikel viser dig, hvordan du administrerer downloadet musik, så den vises i Sonos-appen, og hvordan du afspiller den på dine Sonos-produkter.

Før du går i gang

• Placer dine downloadede lydfiler i din Android-enheds Musikmappe. Lydfilerne vises ikke i Sonos-appen, hvis de ikke er i Musikmappen.

Afspil musik fra "Denne mobilenhed"

1. Åbn Sonos-appen til Android.
  2. Fra fanen  Browse skal du trykke på Denne mobilenhed.
  3. Vælg den musik, du vil afspille.

Musik fra "Denne mobilenhed" kan ikke føjes til Sonos-playlister.

Når du afspiller sange fra din Android-enhed, skal den forblive tændt og forbundet til dit netværk. Hvis enheden går offline, vil andre Sonos-apps vise en fejlbesked, hvis de prøver at afspille Android-sange, som stadig er i din kø. Hvis den Android-enhed ikke længere er tilgængelig, så fjern enhedens sange fra køen for at forhindre yderligere fejl.