Afspil musik lagret på din Android-enhed

Meddelelse om funktionen "På denne enhed" på Android

23. maj 2023 fjerner vi muligheden for at afspille lydfiler direkte til Sonos med menuen "På denne enhed" i Sonos-appen til Android. Vi anbefaler dig at bruge en af metoderne beskrevet i denne artikel, for at sikre at du stadig kan afspille filer lagret på din Android-enhed.

Du kan have din musik lagret på din Android-enhed

Du kan bruge enten line-in eller Bluetooth til at afspille musikfiler fra din Android-enhed til dine Sonos-produkter. Line-in bruger en kabelforbindelse til dit Sonos-produkt, mens du med Bluetooth kan streame musikken trådløst til dit Sonos-produkt.

Du kan læse mere om, hvordan disse funktioner bruges, i vores artikler om Line-in og Bluetooth.

Flyt din musik til en streamingtjeneste eller et NAS-drev

Streamingtjenester

Nogle tjenester tillader, at du uploader og streamer din musik online. Vi understøtter følgende tjenester, som lader dig uploade din egen musik. Bemærk, at visse af disse tjenester kræver et premiumabonnement for at virke sammen med Sonos.

Når du har uploadet din musik til en af disse tjenester og tilføjet tjenesten med Sonos-appen, er numrene tilgængelige via Sonos. For at komme i gang med at bruge en af de ovenfor nævnte tjenester kan du se vores artikel om at tilføje musiktjenester.

NAS-drev

Hvis du har et netværksforbundet lager (NAS) på dit netværk, kan du flytte eller kopiere numre til NAS-drevet og dele dem med dit Sonos-system. Når NAS-musikdeling er konfigureret, kan du browse og afspille den musik fra Sonos-appen på din Android-enhed. Læs vores artikel om brug af et NAS-drev med Sonos for at komme i gang.