Opsætning af din Sonos Amp

• Mobilenhed påkrævet

Denne artikel gennemgår, hvordan du konfigurerer din Sonos Amp. Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer på Amps produktside.

Inden du går i gang

• Sæt din Amp, der hvor du vil have den til at stå, og sæt strøm til den.
  • Download Sonos-appen til iOS eller Android. Appen guider dig igennem opsætningsprocessen.

Opsætning af et nyt Sonos-system med Amp

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på Konfigurer et nyt system. Opret eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Tryk på Tilføj i rullemenuen, der viser dit Sonos-produkt. Hvis du bruger Sonos S1 Controlleren, så tryk på Fortsæt > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinene i appen for at sætte din Amp op og tilføje dine musiktjenester.

Føj Amp til dit eksisterende Sonos-system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Find fanen Indstillinger, og tryk på System > Tilføj produkt.
  3. Følg trinene i appen for at slutte Amp til dit Sonos-system.

Problemer under opsætning?

Hvis din Sonos Amp-enhed har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel "Produkt ikke fundet" for at få hjælp.

Brug Amp til hjemmebiografen

Hvis du vil bruge Sonos Amp som TV-højttalere, skal du vælge Til fronthøjttalere til TV eller Til surroundhøjttalere til TV, når du bliver spurgt "Hvordan vil du bruge Sonos Amp?" under opsætningen. Bemærk, at Amps SUB-udgang og line-indgang er slået fra, når Amp bruges til TV-surroundhøjttalere.

Når du bruger Amp som fronthøjttalere til dit tv, skal du tjekke dit tv's HDMI-porte for at bekræfte, at dit tv understøtter HDMI-ARC. Hvis dit tv ikke har en HDMI-ARC-port, skal du bruge en optisk lydadapter for at fuldføre opsætningen.

Du kan bruge to Amps til en hjemmebiograf: den ene til TV-fronthøjttalere og den anden til surroundhøjttalere. Bemærk, at hvis du bruger to Amps i denne konfiguration, så er der nogle begrænsninger på, hvordan de kan kabeltilsluttes dit netværk.

For at få mere at vide om hvordan du tilføjer din Amp til TV-surroundhøjttalere, kan du læse vores artikel tilføjelse af surroundhøjttalere.

Lydindgange og lydudgange

Tilslut dine højttalere

Vi anbefaler at bruge en højttalerledningsmåler mellem 12 og 16. Kabelføring over 92 meter anbefales ikke. Se vores artikel Sådan vælger du en højttalerledningsmåler for at få flere oplysninger. Hvis du tilslutter mere end to højttalere, skal du se vores artikel Sådan tilslutter du fire højttalere til din Amp eller Connect:Amp eller vores artikel Tilslutning af seks Sonos Architectural-højttalere til en Amp for at få specifikke instruktioner.

1. Brug de medfølgende bananstik, og skru bunden af bananstikket løs, indtil hullet til højttalerledningen kan ses.
  2. Sæt den afisolerede ende af højttalerledningen ind i hullet, og skru så bunden af bananstikket fast igen, så højttalerkablet sidder ordentligt fast.
  3. Slut bananstikket til den rigtige højttalerterminal på bagsiden af din Amp ved at sikre, at cirklernes farver er de samme på bananstikket og din Amp (rød og hvid).

Amp fungerer med traditionelle boghyldehøjttalere på 8 ohm samt par på 6 eller 4 ohm.

Højttalerimpedans

Watt per kanal

8 ohm

125 watt

6 ohm

187,5 watt

4 ohm

250 watt

Bemærk: Wattstyrken er ikke en direkte indikator for lydkvaliteten, men repræsenterer den krævede wattstyrke for tilsluttede højttalere.

Tilslut en line-in-enhed

Amp har flere analoge RCA-indgange, som du kan bruge til at tilslutte enheder som pladespillere og CD-afspillere. Forbind RCA-kablet fra din eksterne lydenhed med Amps RCA-indgange mærket IN. Bemærk, at Amps SUB-udgang og line-indgang er slået fra, når Amp bruges til TV-surroundhøjttalere. Du kan få mere at vide i vores artikel om at bruge line-in på Sonos.

Tilslut en tredjepartssubwoofer

Amp har automatisk detekterende subwooferudgang af RCA-typen med en justerbar 50-110 Hz crossover. Du skal forbinde din subwoofer til RCA-udgangen på Amp, hvor der står SUB.

Bemærk, at subwoofer-udgangen er slået fra, når Amp bruges til at drive surroundhøjttalere til et Sonos-hjemmebiografprodukt.

Få mere at vide i vores artikel om, hvordan man anvender en tredjepartssubwoofer med Sonos.