Opsætning af din Sonos Connect:Amp

• Mobilenhed påkrævet

Denne artikel gennemgår, hvordan du konfigurerer din Sonos Connect:Amp.

Inden du går i gang

• Sæt din Connect:Amp, der hvor du vil have den til at stå, og sæt strøm til den.

Opsætning af et nyt Sonos-system med Connect:Amp

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på Konfigurer et nyt system. Opret eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Tryk på Tilføj i rullemenuen, der viser dit Sonos-produkt. Hvis du bruger Sonos S1 Controlleren, så tryk på Fortsæt > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinene i appen for at sætte din Connect:Amp op og tilføje dine musiktjenester.

Føj Connect:Amp til dit eksisterende Sonos-system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Find fanen Indstillinger, og tryk på System > Tilføj produkt.
  3. Følg trinene i appen for at slutte Connect:Amp til dit Sonos-system.

Problemer under opsætning?

Hvis din Sonos Connect:Amp-enhed har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel "Produkt ikke fundet" for at få hjælp.

Brug Connect:Amp til hjemmebiografen

Du kan bruge Connect:Amp til at drive bagsurroundhøjttalere til din Sonos-hjemmebiograf. Læs vores artikel konfigurering af Connect:Amp med din Sonos-hjemmebiograf, når Connect:Amp er blevet konfigureret.

Bemærk, at Connect:Amps subwoofer-udgang og line-in er slået fra, når enheden bruges til at drive bagsurroundhøjttalere.

Lydindgange og -udgange

Tilslut dine højttalere

Vi anbefaler at bruge en højttalerledningsdiameter mellem 12 og 16 AWG. Kabelføring over 92 meter anbefales ikke. Se vores artikel Sådan vælger du højttalerledningsdiameter for at få flere oplysninger.

Hvis du tilslutter mere end to højttalere, skal du se vores artikel Sådan tilslutter du fire højttalere til din Amp eller Connect:Amp for at få specifikke instruktioner.

1. Brug din tommelfinger til at skubbe det fjederbelastede højttalerstik indad for at afdække forbindelseshullet.
  2. Sæt den afskårne ende af højttalerledningen ind i hullet, og slip derefter. Den afskårne del skal sidde sikkert fast i stikket.

Connect:Amp fungerer med traditionelle boghyldehøjttalere på 8 ohm samt par på 6 eller 4 ohm.

Højttalerimpedans

Watt per kanal

8 ohm

55 watt

6 ohm

82,5 watt

4 ohm

110 watt

Bemærk: Wattstyrken er ikke en direkte indikator for lydkvaliteten, men repræsenterer den krævede wattstyrke for tilsluttede højttalere.

Line-in-enheder og tredjepartssubwoofere

Du kan få flere oplysninger om at bruge RCA-lydindgangene og RCA-subwoofer-udgangen på din Amp i følgende artikler.