Sonos-kotiteatterituotteiden TV-kaukosäädinvaatimukset

Tässä artikkelissa esitellään Sonosin kotiteatterituotteiden kanssa käytettävien TV-kaukosäätimien vaatimukset. Lisäksi annamme joidenkin yleisimpien lisämäärityksiä vaativien kaukosäätimien asennusohjeet.

HDMI-ARC-portin kautta liitettävät tuotteet

Televisioon HDMI-ARC-portin kautta liitettävät tuotteet ovat yhteensopivia sekä IR- että RF -kaukosäätimien kanssa. Varmista, että televisiossa on CEC käytössä ja Sonos-kotiteatterituote on liitetty televisioon HDMI-ARC-portin kautta. Katso Sonosin vaatimia HDMI-yhteyksiä koskevat lisätiedot kohdasta TV-vaatimukset.

Optisesti yhdistettävät Sonos-tuotteet

Televisioon optisen kaapelin tai optisen äänisovittimen kautta liitettävät tuotteet ovat yhteensopivia vain infrapunakaukosäätimien (IR) kanssa. Jos kaukosäätimesi käyttää vain Bluetoothia tai radiotaajuuksia (RF), siihen on ehkä tehtävä lisämäärityksiä tai se ei ehkä toimi optisella yhteydellä yhdistettyjen Sonos-tuotteiden kanssa. Jos et ole varma, minkälainen kaukosäädin sinulla on, tutustu artikkeliimme, joka liittyy IR-kaukosäätimien tunnistamiseen.

Alla on joitakin yleisiä kaukosäätimiä, jotka eivät oletusarvoisesti lähetä IR-signaalia. Sen vuoksi niiden käyttäminen optisesti yhdistettyjen Sonos-tuotteiden kanssa edellyttää lisäasetuksia:

Apple TV
Samsung One
Samsung F-sarja
LG Magic -kaukosäädin

Jotkut kaapeli- tai satelliittiboksien yhteydessä toimitettavat kaukosäätimet voivat aiheuttaa ponnahdusikkunan ilmestymisen ruutuun äänenvoimakkuutta muutettaessa. Jos näin tapahtuu, sinun täytyy ohjelmoida kaukosäätimen äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet ohjaamaan Sonosia erillisenä äänilaitteena, kun taas kaukosäätimen muut säätimet ohjaavat TV:tä ja kaapeliboksia. Katso lisäohjeita kaukosäätimen tai TV:n käyttöoppaasta tai ota yhteyttä valmistajaan.