Koble Sonos til en ny ruter eller Wi-Fi-nettverk

• Mobilenhet er påkrevd

Sonos-anlegget trenger oppdatert nettverksinformasjonen hvis du har endret navn eller passord på Wi-Fi-nettverket, eller byttet ruter. Denne artikkelen hjelper deg med å koble Sonos-anlegget til en ny ruter eller til et nytt trådløst nettverk.

Sonos S2-appen

Sonos S2-appen leder deg gjennom prosessen med å koble Sonos-anlegget til en ny ruter eller et Wi-Fi-nettverk. Følg trinnene nedenfor for å komme i gang.

1. Åpne Sonos S2-appen for iOS eller Android. Denne prosessen kan ikke fullføres med Sonos-appen for Mac eller PC.
  2. Når du ser meldingen «Kan ikke koble til Sonos», trykk på La oss fikse det for å komme i gang. Du kan også gå til fanen  Innstillinger og trykke på en av påminnelsene som kommer frem: «Kan ikke finne Sonos-anlegget» eller «Oppdater nettverksinnstillingene.»
  3. Følg instruksjonene for å koble Sonos til den nye ruteren eller Wi-Fi-nettverket.

Sonos S1-appen

Hvis Sonos kobles til gjennom et Wi-Fi-nettverk

Hvis Sonos-anlegget er i en trådløs konfigurering, følg trinnene nedenfor. Hvis du har mer enn ett Sonos-produkt i anlegget, krever denne prosessen at du midlertidig kobler et Sonos-produkt til ruteren med en Ethernet-kabel.

1. Åpne Sonos S1-appen for iOS eller Android, og vent mens den leter etter Sonos-anlegget. Denne prosessen kan ikke fullføres med Sonos-appen for Mac eller PC.
  2. Når du ser meldingen «Kan ikke koble til Sonos,» trykker du på Finn ut mer.
  3. Trykk på Endret innstillinger for ruter eller Wi-Fi?
  4. Følg instruksjonene for å koble Sonos til den nye ruteren eller Wi-Fi-nettverket.

Hvis noen av Sonos-produktene dine mangler i listen  Rom etter at du har kablet til et Sonos-produkt, start alle de manglende Sonos-produktene i hjemmet på nytt. Gå deretter til Innstillinger > System > Nettverk > Trådløst oppsett for å koble dem til det trådløse nettverket.

Hvis et Sonos-produkt er kablet til nettverket med en Ethernet-kabel

Hvis Sonos-anlegget ditt har en kablet konfigurering, kabler du bare Sonos-produktet til den nye ruteren for å koble til. Det kan hende at noen Sonos-produkter mangler i listen over  Rom fordi de trenger informasjon fra den nye ruteren. Du fikser du dette ved å starte alle de manglende Sonos-produktene i hjemmet på nytt.