Asenna Sonos Playbar

• Mobiililaite vaaditaan

Tämä artikkeli auttaa sinua pääsemään alkuun Sonos Playbarin asentamisessa. Lisätietoja tuotteesta ja teknisistä ominaisuuksista löytyy Playbarin tuoteoppaasta.

Ennen kuin aloitat

• Aseta Playbar haluamaasi paikkaan ja liitä se virtalähteeseen. Varmista, että Playbar on oikeassa asennossa, jos olet kiinnittämässä sitä seinälle.
  • Liitä mukana toimitettu optinen äänikaapeli television digitaalisesta (optisesta) äänilähdöstä Playbarin äänituloon.
  • Lataa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus. Sovellus opastaa asennuksessa. Playbar on määritettävä Sonos-sovelluksella, ennen kuin sillä voidaan toistaa TV-ääntä.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä, jossa on Playbar

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Luo uusi järjestelmä ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Napauta kohtaa Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Sonos-tuotteesi näkyvät. Jos käytät Sonos S1 Controller -ohjainta, napauta kohtaa Jatka > Asenna tuotteet.
  4. Asenna Playbar ja lisää musiikkipalveluita sovelluksen ohjeiden mukaan.

Lisää Playbar nykyiseen järjestelmään

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta  Asetukset -välilehdestä kohtaa Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Yhdistä Playbar Sonos-järjestelmään sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos tuotteen Sonos Playbar yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu ohjeisiin, jotka löytyvät artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy”.

Jos haluat lisätietoja, lue artikkelimme Sonos-kotiteatterituote ei tuota ääntä ja Sonos ei tunnista TV-kaukosäädintä.

Kun Playbar on yhdistetty, sovellus opastaa television kaukosäätimen yhdistämisessä Sonosiin sekä surround-kaiuttimien ja Subin tai Sub Minin lisäämisessä.