Konfigurer din Sonos Playbase

• Mobilenhed påkrævet

Denne artikel hjælper dig med at komme i gang med at konfigurere din Sonos Playbase. Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer på Playbases produktside.

Inden du går i gang

• Anbring Playbase det ønskede sted, og slut den til strøm.

• Slut dernæst det optiske lydkabel fra den digitale lydudgang (optical) i dit TV til lydingangen i din Playbase.

• Du skal konfigurere din Playbase via Sonos-appen, før den kan afspille TV-lyd.

• Download Sonos-appen til iOS eller Android. Appen guider dig igennem opsætningsprocessen.

Opret et nyt Sonos-system med Playbase

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på Konfigurer et nyt system. Opret eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Tryk på Tilføj i rullemenuen, der viser dit Sonos-produkt. Hvis du bruger Sonos S1 Controlleren, så tryk på Fortsæt > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinene i appen for at oprette din Playbase og for at tilføje dine musiktjenester.

Føj Playbase til dit eksisterende system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Fra Indstillinger, tryk Vælg produkt.
  3. Følg trinene i appen for at tilknytte Playbase til dit Sonos-system.

Problemer under opsætning?

Hvis din Sonos Playbase-enhed har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel "Produkt ikke fundet" for at få hjælp.

Du kan få mere hjælp ved at læse vores artikler Sonos-hjemmebiografprodukt udsender ikke lyd og Sonos kunne ikke genkende TV-fjernbetjening.

Når først Playbase er tilsluttet, vil appen guide dig igennem tilknytning af din TV-remote til Sonos samt tilføjelse af surroundhøjttalere og en Sub eller Sub Mini.