Asenna Sonos Beam

Tämä artikkeli opastaa sinua Sonos Beam (Gen 2) -laitteen asennuksessa. Huomaa, että Beam (Gen 2) ei ole yhteensopiva Sonos S1 Controller -sovelluksen kanssa. Seuraavat vaiheet koskevat myös Beam (Gen 1) -laitteen asennusta, joka on yhteensopiva sekä uusimman Sonos-sovelluksen että S1 Controller -sovelluksen kanssa. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löydät Beamin tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Lataa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus. Beam on asennettava Sonos-sovelluksella, ennen kuin sillä voidaan toistaa TV-ääntä.
  • Sijoita Beam haluamaasi paikkaan ja liitä se virtalähteeseen.
  • Ota mukana toimitettu HDMI-kaapeli ja optinen äänisovitin valmiiksi ulottuvillesi. Sonos-sovellus opastaa, mitä kaapeleita ja portteja on käytettävä, kun yhdistät Beamin televisioon.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä Beamin kanssa

1. Avaa Sonos-sovellus iOS- tai Android-laitteella.
  2. Valitse Kaiutin tai komponentti, ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Valitse Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Beam näkyy.
    • Jos käytät Sonos S1 Controller -sovellusta, valitse Jatka > Asenna tuotteet.
  4. Seuraa sovelluksen ohjeita Beam-laitteen asentamiseksi ja sisältöpalveluiden lisäämiseksi.

Lisää Beam olemassa olevaan järjestelmään

1. Avaa Sonos-sovellus iOS- tai Android-laitteella.
  2. Mene Asetukset-valikkoon ja valitse Lisää kaiutin tai komponentti.
    • Jos käytät Sonos S1 Controller -sovellusta, mene Asetukset-välilehdelle ja valitse Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Seuraa sovelluksen ohjeita Beam-laitteen lisäämiseksi Sonos-järjestelmääsi.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos tuotteen Sonos Beam yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu ohjeisiin, jotka löytyvät artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy”.

Löydät lisäapua Beamin käyttöön artikkeleistamme, jotka liittyvät Sonos-kotiteatterituotteiden televisiovaatimuksiin ja siihen, mitä tehdä, jos Sonos-kotiteatterituote ei toista ääntä.

Hallitse Beamia äänelläsi

Kun Sonos Voice Control, Amazon Alexa tai Google Assistant on lisätty Beamiin, voit käyttää ääntäsi* kytkeäksesi television päälle ja pois päältä ja säätääksesi television äänenvoimakkuutta. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.)

Jotta komentoja voitaisiin käyttää, Beam on liitettävä television HDMI-ARC- tai HDMI-eARC-tuloon ja televisiossa on oltava käytössä HDMI-CEC-toiminto. Äänikomennot television kytkemiseen päälle ja pois päältä eivät toimi, jos Beam on kytketty optisen sovittimen kautta.

Beam voidaan myös yhdistää Alexan kanssa yhteensopiviin videoiden suoratoistolaitteisiin, kuten Fire TV:hen. Lue lisää artikkelistamme, jossa esitellään Fire TV:n asennus Sonos Beamin kanssa.